hoe je een stuurmechanisme voor een gyrocopter bouwen

Stap 1 – Monteer de as

Stap 2 – Construct de rotoren aan de Gyrocopter

Stap 3 – Monteer de Rudder pedalen

Stap 4 – Bevestig de Joystick

Een gyrocopter is een vliegtuig dat lijkt te zweven door de lucht en alleen wordt bediend met een paar eenvoudige vliegende controles, zoals een rotor, een leidraad en een stok. De rotor is essentieel voor een gyrovliegtuig stuurinrichting omdat het dient als centrale voor het gehele systeem. Echter, hoewel een gyrovliegtuig eenvoudig te bedienen en kan vliegen, ongelukken kunnen gebeuren als gevolg van een stuurinrichting die niet is ontworpen of geconstrueerd goed. Met dat in het achterhoofd, deze stap voor stap handleiding zal instructies over hoe je een stuurmechanisme voor een gyrocopter correct te bouwen bieden.

Bevestig een as met een buis en dubbel controleren of de as de juiste plaats zit. Deze mount punt is waar het buitengebied vaste wielen worden gemonteerd.

Bij het construeren van een Gyrocopter, het beste rotors gebruiken omdat dit veilig in gebruik en zijn compact design. Bij het bevestigen van de rotor naar de gyrovliegtuig, neem nota van de 3 gebieden waar de hub wordt aangesloten op de bladen. De messen die zijn verbonden met de naaf en de rotor staat gyrovliegtuig vliegen. Zodra de rotor zorgt ervoor dat de bladen te draaien, de lucht gedwongen naar beneden van de 3 bladen produceert lift voldoende om de gyrocopter van de grond te dwingen en de vlucht te houden.

Bevestig de rotor goed in de juiste locatie op de gyrocopter (u kunt uw bouw instructies voor exacte details te bekijken). Ook moet u een horizontale stabilisator te installeren om een ​​dynamische stabilisator en voegt ondersteuning tijdens de vlucht. De meeste gyrocopter ongelukken worden veroorzaakt door inproper plaatsing en installatie van de horizontale stabilisator. Dus check en dubbel te controleren, de installatie voordat u uw gyrocopter te sturen in de lucht.

De pedalen moet worden aangesloten op de neus wiel. Zorg er ook voor dat de pedalen zijn gebogen naar de juiste hoek, zoals gespecificeerd in de bouwplannen voor uw gyrocopter. Een juiste plaatsing en uitlijning van de pedalen is essentieel bij het maken van een eenvoudig te gebruiken besturingsinrichting. U zult het roer pedalen gebruiken wanneer u zich wenden tot line-up van uw gyrocopter op de baan of als je op het punt om het land uit of neem (net zoals je zou in een standaard vliegtuig).

Voordat u de joystick, zorg ervoor om een ​​die de juiste lengte voor uw individuele behoeften te kiezen. Dit maakt het makkelijker en minder vermoeiend voor de gyrocopter opereren. De joystick wordt gebruikt om u te helpen richting te veranderen tijdens de vlucht. De joystick is aangesloten op de rotorkop en bepaalt de hoek van de rotor, die op zijn beurt dwingt de gyrovliegtuig in een bepaalde richting. Bijvoorbeeld, wanneer u joystick naar rechts te verschuiven, zal de rotorkop kantelen in dezelfde richting, en de gyrovliegtuig verder naar rechts. Wilt u naar links, dan hoef je alleen maar de joystick te duwen naar links, waardoor de rotor hoofd te bewegen in dezelfde richting. Wanneer u wilt om sneller te gaan, hoeft u alleen maar de joystick naar voren te duwen.