hoe je een vergrendeling deurluik bouwen

Meet uw huisdier

Bepaal waar om het huisdier deur te positioneren

Controleer de mogelijke vergrendelingsmechanismen beschikbaar

De eenvoudigste vergrendeling

Make The Frame

Positie De Suspension Scharnier

Snijd een korting

Markeer de Deur

Boor de Corners

Bevestig het huisdier deur flap om het scharnier

Bevestig het scharnier van het frame

Bevestig het frame aan de deur

Controleer of de klep slingert door middel van 180º

Het bouwen van een vergrendeling huisdier de deur is een goede manier om uw huisdier een zekere vrijheid te geven met behoud van de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat het nog steeds in het huis wanneer u dat wilt.

Meet de breedte en hoogte van uw huisdier. De hoogte te worden, om net boven de schouders van de bodem van de kist.

Aangezien dit een zelfgemaakte deur zal zijn zal je waarschijnlijk wilt positioneren aan de achterkant van het huis. Een deur terug zou ideaal zijn als het heeft een basis paneel kun je een gat in te snijden.

De manier waarop je het huisdier deuropening gesneden kan worden besloten door de stijl van de vergrendeling mechanisme dat u beslist op.

De eenvoudigste sluitmechanisme is een massief karton dat kan worden geschoven en vastgezet boven de deur huisdier;. Voor het snijden van de deur te bouwen het huisdier deur.

Het kader wordt een rechthoek die is iets breder dan uw huisdier en een beetje dieper dan de hoogte van uw huisdier. Het frame kunnen aan elkaar worden gespijkerd, maar zorg ervoor dat het perfect vierkant.

Een markering aan de bovenkant van het frame en de kant die tegen de deur te identificeren. Leg de schorsing scharnier, zodat het is centraal gelegen op de bovenste balk en teken de omtrek.

Snijd een korting in het frame tot een diepte van de dikte van het scharnier.

Met het frame als een sjabloon, teken de positie van de deurluik op de deur. U vindt de interne dimensie van de roem te markeren.

Boor gaten in de vier hoeken van de omtrek die u hebt getekend op de deur. Met behulp van de decoupeerzaag voorzichtig uitgesneden het paneel in de deur houden juist de potloodlijnen.

U kunt kleine bouten en moeren te gebruiken om het huisdier flap hechten aan het scharnier.

Het scharnier wordt aangebracht in de sponning u in het frame hebben gesneden. Til de klep door het frame, zodat het op 90º. Dit geeft de positie van het scharnier wordt verbonden met het frame.

Het frame kan worden vastgeschroefd aan de deur exact in lijn met de opening. Het kan ook worden gelijmd als u extra veiligheid wilt.

Zorg ervoor dat je huisdier deur in beide richtingen te openen.

De deurluik een sectie gesneden uit de deur kan worden gemonteerd in het frame aangebrachte schroefbouten vergrendelen. Dit is een basis key-less slot.