hoe je verf aan te brengen met een verfspuit

Stap 1 – Bereid de Surfaces

Stap 2 – Bescherm

Stap 3 – Bereid Spray Gun

Stap 4 – Praktijk

Stap 5 – The Room

Tips

Het aanbrengen van verf met een verfspuit is een vrij eenvoudig proces. Het zal een klein beetje oefening nodig voordat je het toepast op het beoogde oppervlak. Echter, als je eenmaal onder de knie zult u goed op uw weg naar het invullen van uw project in een haast.

Voordat u een muur correct kan schilderen moet u voor te bereiden op de verf. Zorg ervoor dat het schoon is en dat elke patchen wordt gedaan en geschuurd voordat je klaar bent om te beginnen. Gebruik de tape om de ambachtelijke papier van toepassing zijn op de muren die niet zullen worden geschilderd. Ook de bescherming van gebieden, zoals ramen, deuren en trim die u niet wenst te krijgen schilderen op.

Je moet de vloer en alle meubels in de kamer van overspray te beschermen. Verplaats het meubilair ten minste drie voeten van de wanden en dek af met plastic of druppel doeken. Bedek blootgestelde verdieping met daling doeken om beschadiging te voorkomen.

Haal je verfspuit klaar door ervoor te zorgen het is schoon en vrij van enige overgebleven verf. Als je klompen gebruiken water of thinner om ze schoon te maken. Voer het uit door de machine en richt het mondstuk in een lege emmer. Doe dit totdat alle verf wordt gewist uit de sproeier. Vul de veldspuit tank tweederde vol met verf en laat de spuit op druk. Controleer de veldspuit kalibratie en spuit verf op de sloophout.

Oefen je schildertechniek op een kladje stuk hout of karton. Houd de verf mondstuk 10-12 inch van het oppervlak en start het verplaatsen van uw hand van de richting die je schilderij zal zijn. Zodra je hand in beweging is dan zul je de verf mondstuk drukken. Je zal altijd willen uniforme slagen gebruiken en houd je arm bewegen wanneer u het indrukken van het mondstuk. Loslaten van het mondstuk vlak voordat je klaar bent met een penseelstreek start dan het volgende gebied. Oefen tot je een gelijkmatige laag te krijgen.

Met behulp van dezelfde reeks van boven u genoemde stappen zal beginnen naar de kamer van de ene hoek naar de volgende te schilderen. Voer een hoek, vloer tot plafond, voordat je naar de volgende te bewegen. Zorg ervoor dat u mooie consistente slagen op dezelfde afstand van de muur voor het hele project te houden en de sproeier.

Als u niet dezelfde kleur schilderen de hele kamer dan zul je nodig hebt om de pijn het plafond dan eerst tape het plafond uit terwijl je verf van de muren. Het is mogelijk met behulp van een borstel of rand verf trimmer te snijden, maar zodra je begrijpt hoe uw spuittoestel werkt dan kunt u de vaardigheid die nodig is om alleen uw spuit gebruiken voor die baan te verwerven.

Het aanbrengen van verf met een airless of compressor vloeibare spuit zal helpen om verf en tijd te besparen. U zult minder verf gebruiken om dezelfde ruimte van de muur dan bij het gebruik van een roller of kwast en uw schilderij de tijd te dekken kan verminderen door zo veel als de helft. Met de tijd en verf opgeslagen u misschien wel in staat zijn om sneller dan je dacht afwerking die volgende kamer.