hoe planken in keukenkasten toe

Stap 1 – De voorbereiding van uw kabinet

Stap 2 – Meten Kabinet Space

Stap 3 – Snijden en schaven Uw Shelf

Stap 4 – Markering voor Shelf Bracket Positie

Stap 5 – Aanbrengen van Uw Beugels

Stap 6 – Breng op Voltooien om Your Self

Stap 7 – Vervang Planken en deuren

Als je net als andere huiseigenaren, uw keuken kast planken zijn niet altijd in de juiste positie, niet altijd de juiste maat, en niet altijd op afstand als je zou willen dat ze zijn. Op sommige momenten kunt u nieuwe planken toe te voegen. Wat verandert u moet maken, met inbegrip van het bouwen van meer planken, indien u dat wenst deze wijzigingen zelf te maken, zul je een betrouwbare installatie-instructies zoals hieronder nodig hebben;. Wat je nodig hebt

Werken in een afgesloten kast kan begrenzende zijn. De frustratie je voelt kan vaak leiden tot fouten die anders zouden kunnen worden vermeden. Hoewel het in eerste instantie meer van uw tijd zou kunnen nemen, vindt u het gemakkelijker om te werken in uw kast als je voor het eerst de deuren te verwijderen, rekken, en een van de inhoud van het kabinet.

Met het oog op de aankoop en nauwkeurig snij je rekken materiaal, moet u de afmetingen van de ruimte waarin u de plank, de hoogte, breedte en diepte plaats kennen. Deze meting moet omvatten niet alleen de afmetingen van het interieur van uw kabinet, maar je nodig hebt om de dikte van de bestaande rekken weten als je bent nauwkeurig match ze met uw nieuwe plank.

Op basis van de afmetingen van de kast die je hebt gemeten, snij je de plank van een stuk van 1-inch hout, multiplex of vezelplaat. Gebruik een tafel zag om deze bezuiniging te maken, waardoor er genoeg extra op de buitenranden van de raad van bestuur te maken voor materiaal dat verloren zal gaan van schaven de randen. Als u geen toegang tot een jointer moeten vlak de plank randen, gebruik dan een schaven mes op je bankje zag.

Aan de binnenkant van uw kast maatregel en markeer de plaats waar u wilt uw plank beugels, twee aan elk uiteinde van uw kabinet en een hechten in het midden van de achterste oppervlak. Zorg ervoor dat uw plank richtlijnen zijn lood en zijn gelijke afstand van elkaar.

Gebruik een boor om schroef gids gaten te maken om te gebruiken bij het verbinden van uw Beugels. Meet de plekken voor deze gaten zorgvuldig. Sinds schroefgaten in elke beugel op dezelfde afstand van elkaar, moet u gaten die op hetzelfde niveau voor alle consoles zullen zorgvuldig te maken. Bevestig uw beugels met schroeven gedreven in de gids gaten. Zet uw plank op de geïnstalleerde beugels om te testen of de plank ligt plat en veilig.

Breng primer om uw nieuwe plat, en laat ze drogen. Borstel op lak, beits, of verf aan de afwerking van de kast en de bestaande planken te passen en laat ze drogen. Gebruik indien nodig staalwol naar de finish glad, breng dan een laatste laag verf of lak.

Wanneer uw nieuwe plank afwerking droog is, vervangt kastdeuren en de planken die u hebt verwijderd.