hoe roestvrij buis buigen

Roestvrij slang kan moeilijk te behandelen zijn, maar er zijn verschillende technieken te vereenvoudigen buiging roestvrijstalen buis. Het is mogelijk om het te doen met de hand, maar als je een professionele machine voor het buigen van buizen, kan dat het voordeliger optie om na te streven;. Het proces; Met de hulp van het buigen van matrijzen, een buigmachine bedoeld voor stalen buizen en andere methoden ., je zou de klus sneller en grondiger dan als je het geprobeerd door de hand gedaan te krijgen; de roestvrij buis kan worden gebogen met behulp van een ram bender door te zorgen voor het op zijn plaats aan beide uiteinden en rammen de slang in het centrum. Deze methode heeft de neiging om de buis beschadigen, echter,. Een andere werkwijze voor het buigen roestvrij stalen buis is een doornbuigmachines machine die een flexibel inzetstuk dat past in de slang, buigen zonder zodat het intern instorten;. Een ring rol bender zal u toelaten om een ​​ronde vorm met je roestvrijstalen buis te creëren, door het forceren van de buis in een perfecte ronde vorm zonder dat de interne structuur te worden aangetast;. een andere methode is de roterende loting buigmachine die in staat is het creëren van meer sier bochten zonder ontsierende is de aankomst op de buitenzijde van de buis of compromitteren de binnenkant. Een stationaire matrijs houdt de buis in stand en de buis gebogen in de gewenste positie met behulp van een vormende matrijs.