Hoeveel watt heeft een T8 lamp gebruiken?

Gangbare maten en wattages van T8-lampen

Typische besparingen Versus Andere Fluorescent Lamp Types

Als u op zoek bent naar een geldbesparende manier om veel licht in uw huis of kantoor te bieden, moet u overwegen T8 lampen aan die oude energieverslindende gloeilampen die u momenteel gebruikt te vervangen. T8 lampen komen in een breed assortiment aan lengtes en wattages en kan bijdragen aan vermindering van uw elektriciteitsrekening tot 40 procent ten opzichte van het gebruik van oudere T12 soort lampen.

De meest voorkomende lengte voor T8 lampen is de standaard 24-inch lamp je in veel commerciële bedrijven of kantoren zou vinden. Echter, T8 lampen worden ook vaak verkocht in 12, 15, 18, 36 en zelfs 48-inch lengte versies. In het algemeen, als er een T12 lengte lamp beschikbaar is, is er een T8 type vervangend dat je wat geld kunt besparen terwijl het verstrekken van bijna hetzelfde lichtgevende helderheid.

De meest populaire wattage voor T8 lampen is het type 32-watt, die bedoeld is om oudere 40-watt T12 lampen te vervangen. Toch is er een groot assortiment van T8 wattages beschikbaar. Zo worden T8 lampen vaak verkocht in 10, 14, 15, 17, 18, 25, 28 en 30 watt variaties.

Als je de hoeveelheid energie die wordt gebruikt ten opzichte van de hoeveelheid licht die wordt uitgezonden door een gloeilamp te overwegen, dan T8 lampen zijn door veel efficiënter dan andere soorten lampen. Bijvoorbeeld, een bepaalde T12 lamp die 35 watt vermogen per uur verbruikt creëert slechts ongeveer 1400 lumen van het licht. Omgekeerd kan een T8 lamp hetzelfde licht te creëren terwijl slechts 18 watt verbruiken energie per uur.