home remedies voor honden: maagklachten en wagenziekte

Home remedies voor honden met maagklachten en wagenziekte zijn de beste oplossing voor uw huisdieren te genezen als ze niet willen eng bezoeken aan de dierenarts. Je hoeft niet te vreemd brouwsels te bereiden. Deze eenvoudige huismiddeltjes zal u helpen voorkomen dat zij drugs dat hun maag kan beschadigen of houden ze verdoofd op lange road trips te geven.

Remedies voor maagklachten

Voor een maagklachten, moet u alleen de hond water te geven voor enkele uren. Dit is vooral om de hond gehydrateerd. Sommige mensen adviseren het mengen van het water met een sportdranken, zoals die worden gebruikt door sporters. Dit komt omdat elektrolyten regelen de hydratatie van het lichaam. Wees altijd voorzichtig niet om de dosering te overdrijven, dat wel. Sportdranken kan het zenuwstelsel van uw hond beïnvloeden.

passende Foods

Als uw hond heeft een maagklachten, is het goed om het licht voedsel, zoals rijst, rundergehakt of gekookte kip meerdere malen per dag te geven tot zijn kruk herstelt een normale consistentie. Als u van plan bent om rijst te geven aan uw hond, er rekening mee dat het moet worden zeer goed gekookt. Bijvoorbeeld, als je rijst vijfentwintig minuten te koken voor uw eigen verbruik, gebruik dan het dubbele kooktijd voor uw hond. Ook geven ze yoghurt of andere zuivelproducten die gunstige bacteriën voor de maag van uw hond bevat. Als de symptomen verergeren na twee dagen, zoals braken van voedsel gemengd met bloed, of als de ontlasting van uw hond komt bloedige, moet u hem onmiddellijk naar de dierenarts.

braken

Honden kunnen wagenziekte, die meestal veroorzaakt braken. Mensen adviseren ginger omdat het direct aan de maag en niet werkt op het zenuwstelsel, in tegenstelling tot veel geneesmiddelen voor de dieren te verdoven. De smaak van gember is sterk, dus het is beter om een ​​thee te maken met het omdat honden zijn gevoelig voor bepaalde soorten geuren. Dit huis remedie is zeer effectief bij honden ervaren van wagenziekte. Echter, de beste voorzorgsmaatregel is om uw hond te wennen aan het reizen per auto van een zeer jonge leeftijd. Honden moeten beginnen reizen in een gemotoriseerd voertuig als ze pups en hun reizen moet regelmatig zijn, niet alleen naar de dierenarts te bezoeken. Wees extra voorzichtig voordat u op reis, zoals het niet voeden van de hond een paar uur voor de reis. Ook, zorg ervoor dat ze klaar zijn al hun onbenullige zaken alvorens de auto. Maak een punt in het spelen met de hond en het lopen voordat de trip naar moe van de hond en het verminderen van de angst van de uitgaven vele uren in de auto.

Terwijl op de weg

Zodra de reis begint, zorg ervoor dat de hond zit door een luchtstroom. Dit zal helpen de hond fris en comfortabel te voelen. Zet zachte muziek om de hond in een ontspannen sfeer te houden. Vergeet niet uw hond niet te laten los in de auto om te voorkomen dat hij het bonzen tegen oppervlakken als gevolg van de remmen en uitwijken van het voertuig. Honden kunnen gewond raken van deze en zal zeer nerveus, en dit zal zeker bijdragen tot een grotere onrust en ziekte.