hot topics: het betegelen van een muur ongelijk

Origineel bericht: Re-betegelen een bakstenen muur

Hoogtepunten uit de Thread

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Soms (meestal?) Demo van het oude werk laat je met oppervlakken die zijn uit het lood, niet vlak en anderszins ongelijk. Dus de uitdaging is hoe u uw renovatie mengen met het origineel. Snelkoppelingen aan het begin zal u met een onbevredigend finish. Zoals het Forum zal u vertellen, het is allemaal over prep. (Tussen haakjes, “geef” is een Brits Engels term voor mortel en gips.)

Paul Hedley Lid

Hoi

Ik ben retiling een keuken muur. Ik heb de oude tegels verwijderd om de bakstenen muur achter bloot te leggen. De muur is nu ongelijkmatig met cement te maken en bakstenen (zie foto). Kan ik tegels op de top van deze? En level met nieuwe lijm als ik ga?

Eclectica Lid

Niveau deze correct, grondig. Als dat klaar is, kun je doen wat je wilt.

Paul Hedley Lid

Hoera voor het antwoord, maar om duidelijk te maken: Moet ik het niveau het met te maken en laat ze drogen voordat het betegelen? Of kan ik het niveau met de tegellijm als ik ga?

marksr Forum Topic Moderator

Het hangt waarschijnlijk af van wat je gebruikt voor lijm. Ik betwijfel of je kon het op te bouwen met mastiek maar dunne set zou waarschijnlijk werken ok. Het krijgen van het eerste niveau zal het gemakkelijker maken om een ​​goede baan te doen leggen van de tegel. Ik weet niet wat ‘renderen’ is … maar ik ben een schilder, geen tegel vent; btw – welkom in de forums Paul.!

czizzi Lid

Skim vacht met een snelle set patchen verbinding zal de installatie van de tegel aanzienlijk gemakkelijker te maken. Het probleem is dat je op een muur. Proberen om thinset zweven zal leiden tot het verzakken en geven u allerlei verdriet. Een gladde wand en het gebruik van een thinset ontworpen voor grootformaat tegel zal de sag minimaliseren. UltraLight of LFT door zowel Mapei zijn uitstekend.

Lees meer: ​​http: //www.this website / forum / wanden-plafonds / 523112-re-tegels-brick-wall.html # ixzz2zBA1OX3C