hot topics: Ziet dit er kapot aan u?

Origineel bericht: Is geïnstalleerd graniet gebroken?

Hoogtepunten uit de Thread

onderwerpen

Hier bij we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Natuurlijke materialen hebben natuurlijke gebreken, en dat kan een deel van hun beroep. Maar wanneer is een fout uitgegroeid tot een fout? Als je niet een expert u misschien niet weet als u uw ogen zou moeten vertrouwen, of vertrouw uw installateur. Vertrouw op het forum.

snezan84 Lid

Ik kocht Delicatus graniet en ik ben vrij zeker dat ik kreeg een gebroken stuk. Ik word verteld door de winkel kocht ik het van (en hun graniet installateur) dat Delicatus heeft ‘scheuren’ als dit de hele tijd en dit is volkomen normaal.

Van Sam, de winkel granieten guy

Ging vandaag om ernaar te kijken, De Delicatus heeft een ader / spleet in de gootsteen cut-out en in het massief stuk tussen cut-outs. U kunt deze en een aantal andere gebieden, alsmede voelen. Delicatus en andere exotische materialen altijd dat en we doen ons best om niet laten opsplitsen. Elke spoelbak cut-out heeft stalen staven aan de voorkant en aan de achterkant geïnstalleerd om kracht toe te voegen aan de smalle gebieden, dat gaat vrij veel op elk materiaal. Het enige wat ik kan doen is waarschijnlijk verwijderen of remake in een ander materiaal, als we remake met Delicatus weer hetzelfde kan gebeuren, omdat het materiaal heeft spleten en aders en vulstoffen helemaal over het.

Toen ik hen vertelde het was gebroken, stuurden ze me “De 10 feiten over Granite” (oldcastlesurfaces.com/blog/articles/10-facts-about-granite.html) met feit # 5 gemarkeerd met vermelding, “scheuren in graniet zijn zichtbaar scheidingen langs de inter-crystalline grenzen. “Toen ik opkeek” inter-kristallijn “verklaart zij,” die zich langs de grenzen tussen de kristallen of korrels. “Dit crack gaat door de kristallen en granen, niet langs de grenzen.

Ik roep BS. Voor mij is dit stuk graniet duidelijk gebroken op de zwakke wasbak uitsparing en epoxy weer bij elkaar alsof er niets gebeurd is. De epoxy loopt over de top en in de gootsteen uitsparing. De bodem was niet eens vast en ik kan een duidelijke scheur langs dezelfde lijn te zien. De granieten was niet gebroken toen ik koos het op de werf.

Ik heb ook net vond een youtube video van precies hetzelfde geloof ik er gebeurd met mijn graniet: https://www.youtube.com/watch?v=YSUuXGo74F8

Kan iemand daar mij vertellen dat deze “kloof” is volkomen normaal of bent u het eens dat de winkel en graniet man zijn beide proberen om weg te komen met een slechte baan te krijgen?

Pilot Dane Group Moderator

Doe je hand over het gebied. Voelt het alsof het gebroken? Veel soorten steen zijn scheuren, gaten of andere onvolkomenheden. Als je goed kijkt zul je vaak zien waar ze zijn gevuld met epoxy in sommige gevallen, maar sommige kleinere putten kunnen nog steeds bestaan, zelfs na het snijden en polijsten.

snezan84 Lid

Ik zeker het gevoel een andere textuur en een lichte richel toen ik mijn hand wrijf over het hele crack. Ik heb geen foto van het hele stuk te hebben, maar je kunt de scheur start zien vanaf de achterkant in de buurt van de muur en reis de hele weg naar het front. Zijn er echt scheuren als dit? Is spleet gewoon woord een granieten werknemer voor natuurlijk gebroken graniet dat ze op te lossen? Deze crack lijkt in niets op de rest van de plaat.

chandler Forum Topic Moderator

Graniet zal breken. Wie deed de installatie? Was je er voor? Hebben ze breken? Een hersteld gezamenlijke zal het transport ook niet nemen, dus het lijkt te zijn gebroken op het terrein en weer in elkaar gezet (zeer slecht).

Handyone Forum Topic Moderator

Ik ben geen steen expert, heb ik uit onderaanneming het al voor meer dan 14 jaar op de keukens ik doe en zie elke installatie.

Voor mij is dit een gebroken plaat gewoonweg. Meest waarschijnlijk installer fout. Ik zou het niet schelen waarom de granieten is gevoelig voor breuk, zou ik alleen de zorg dat het brak en behoeften vervangen.

Ik kan me niet voorstellen dat elke klant die ik ooit heb gewerkt met het accepteren van deze steen, niet met de betrokken kosten.

Een beetje achtergrond: Er zijn speciale klemmen gebruikt om graniet te vervoeren, zowel op de vrachtwagen en bij het instellen van het naar beneden in het huis. De klem is lang en sandwiches de granieten op de zwakke punten. Mijn gok is de installateurs niet investeren in deze dure gereedschappen en dit is wat er gebeurt als je shortcuts te nemen.

Pilot Dane Group Moderator

Een natuurlijke ader of een fabriek gerepareerd smet zoals het vullen van een leegte is meestal zeer moeilijk te voelen. Als je de scheur voelen en het voelt als een crack of breken dan is het waarschijnlijk een pauze. Te oordelen naar de locatie zou ik denk dat de wasbak was uitgesneden in de fabriek en het brak tijdens het transport of installatie. Dan vaste ze het als ze een naad zou kunnen doen. Hadden ze het meer behoorlijk u misschien nooit zijn opgevallen gedaan. Ik neem aan dat je besteld en betaald voor een ononderbroken top, zodat je een ononderbroken top zou moeten hebben. Ze moeten ofwel te vervangen of aan te bieden een korting voor u om de vlek / schade te accepteren.

Als ze willen vervangen inspecteren de plaat waaruit uw top zal worden gemaakt. Let vooral op zoek naar scheuren en uitvoeren van uw hand over de plaat te voelen voor onvolkomenheden, zodat u weet wat te verwachten in het afgewerkte stuk.

Lees meer op: http: //www.this website / forum / ontwerpen-keukens in badkamers / 544.355 geïnstalleerde-graniet-broken.html # ixzz3StLe1BQJ