hoe een stomp grinder werken

Bereid de Stump

Plaats de Stump Grinder

Start het maalproces

Gebruik de arm naar de Grinding controle

Een stomp grinder is een machine gewapend met een hydraulisch gestuurde arm aan het einde van wat een stalen snijwiel met gesmeed staal tanden ingesteld rond de omtrek. Dit wiel draait met hoge snelheid en heeft hetzelfde effect als een bank zaagblad, dat is enkele centimeters dik.

Het beste is om de stomp bezuinigen om in de buurt van de begane grond met een kettingzaag. Ruimen eventuele stenen of stenen rond de stomp.

De stomp grinder is zelfrijdende en heeft een zeer uitgebreid assortiment van de beweging in de hydraulische arm. De machine moet zo worden afgesteld dat de snij-wiel is een paar centimeters boven de stomp en tussen de stomp en de stomp grinder.

De boom stomp grinder wordt aangedreven door een benzinemotor die de snij-wiel draait en zorgt voor de hydraulische kracht om de arm te controleren. De arm wordt langzaam verlaagd tot de stomp en het freeswiel wordt vermalen tot de stomp.

De flexibiliteit van de arm maakt het snijwiel worden verplaatst van links naar rechts tegelijkertijd de stomp houtsnippers. De machine kan naar voren worden verplaatst enkele centimeters en het proces herhaald totdat de stomp is naar beneden werd vermalen tot enkele centimeters onder het maaiveld;. Een stomp grinder is een krachtige machine en mag niet worden bediend terwijl iedereen is op het gebied van het freeswiel . Veiligheidsbril moet gedragen worden door agenten en dicht waarnemers omdat houtsnippers in de lucht zal worden geworpen.