hoe een vuilophaal werken

Stap 1 – Wat je niet moet Put in

Stap 2 – Wat de verwijdering doet

Stap 3 – Het schoonmaken van uw beschikking

Stap 4 – Het herstellen van uw beschikking

Stap 5 – Montage van een Verwijdering

Vuilophaal-eenheden maken grote keuken gereedschappen. Ze passen keurig in de gootsteen en bieden de perfecte methode voor het storten van voedselafval snel en netjes. Met de juiste zorg en onderhoud, er is geen reden waarom een ​​vuilophaal niet meerdere jaren zou moeten duren en geven goede service.

Hoewel uw vuilophaal is bedoeld om afval te eten, kan het niet alles verslinden. Verwacht niets vezelig uw beschikking te stellen. Dit betekent asperges, selderij, gekookte rijst en, het ergste dader van alles, aardappelschillen. De laatste twee uiteindelijk de vorming van een lijm-achtige stof die uw leidingen klompen en betekent dat je zult roepen een loodgieter om ze te deblokkeren. Overweeg composteren deze plaats.

Met vezelmateriaal, de vezels verpakken zich rond de bladen en stoppen ze snijden. In plaats van het gebruik van de ter beschikking om zich te ontdoen van al uw voedsel afval te krijgen, is het best om het te gebruiken voor de kleine hoeveelheden links op de borden voordat je ze in de vaatwasser.

De bladen, die bekend staat als waaiers, in uw vuilophaal verpletteren het afval te reduceren tot minuut stukken die worden gespoeld de pijpen door stromend water. Dit is waarom het belangrijk is om het water te lopen tijdens het gebruik van de verwijdering.

Nieuwere afstotingen hebben ook grinders aan de onderkant om ervoor te zorgen het voedsel wordt afgebroken in de kleinst mogelijke stukken. Het is van vitaal belang voor de verwijdering lopen tot al het voedsel is gegaan door. Als je dat niet doet, zal de bacteriën groeien in de verwijdering en het zal beginnen te stinken.

Als uw beschikking heeft begint te ruiken, gewoon een kopje steenzout, meng het met twee kopjes ijsblokjes en voer het naar beneden de lopende vuilophaal houden van de stroom voor ongeveer 10 seconden. Hierdoor worden alle slib van de componenten te verwijderen. U kunt ook azijn in plaats van steenzout gebruiken.

Op een gegeven moment wordt uw beschikking gaat jammen. Helaas, het is onvermijdelijk vroeg of laat gebeuren. Wanneer dit gebeurt, zoekt u de grote inbussleutel die bij het apparaat is geleverd (als je het niet kunt vinden, of als het er nog nooit een gehad, ga dan naar de ijzerhandel want er is een standaard formaat voor alle merken). Zet de sleutel in de gelokaliseerde gat aan de onderkant van het apparaat en beweeg het heen en weer. In bijna alle gevallen, zal dit de verwijdering deblokkeren.

Als er iets vast in de beschikking zelf, moet u een zaklamp gebruiken om te proberen en zoek het object. Ten eerste, zet u de stroom naar het apparaat met de stroomonderbreker. Vervolgens gebruikt u een tang om te proberen en te verwijderen. Als je niet kan proberen te duwen door met een lange, rechte object, zoals een bezemsteel. Tot slot, zet de schakelaar en de verwijdering, met stromend water, en kijk of het object gaat door.

Het is gemakkelijk om een ​​nieuwe beschikking te passen jezelf vooral als je het vervangen van een oude. Ten eerste, schakel de stroom uit bij de stroomonderbreker dan zorg ervoor dat u voldoende ruimte om te werken onder de gootsteen. Draai en verwijder de oude bedrading dan is de J pijp los onder de beschikking houden van een emmer eronder om het water op te vangen. Draai de bouten die de verwijdering hechten aan de wastafel en het apparaat te verwijderen.

Vervang de gootsteen zeef en bevestig de nieuwe beschikking. Wees ervan bewust dat, als je een vaatwasser, moet u de stekker van de connector op de verwijdering te verwijderen. Anders zal het water een back-up in de vaatwasser en het zal stoppen met werken.