hoe gipsplaten voegband werken

Gipsplaten joint tape brengt gipsplaat stukken tijdens de bouw. De band wordt aangebracht tussen naden die worden veroorzaakt wanneer gipsplaten aan het frame van een gebouw bevestigd is, bijvoorbeeld een huis. Gipsplaten voegband bedekt de naden en helpt bij de voorbereiding van de muur voor de afwerking en schilderen;. Soorten gipsplaat Joint Tape

De meest voorkomende vormen van gipsplaten voegband zijn papieren, glasvezel en fineer zelfklevende tape. Paper gipsplaten joint tape is gemaakt van papier, zonder lijm. Glasvezel tape heeft een open maas gebied dat toelaat dat lucht als het wordt toegepast. De fineer zelfklevende gipsplaten joint tape wordt aangebracht op de naad zonder gips en is eenvoudig te gebruiken;. Hoe Drywall Joint Tape wordt toegepast

Papier gipsplaten voegband wordt toegepast op de naad met een pleister. Aangezien de band wordt geplaatst op de naad wordt pleister aangebracht op de band met behulp van een plamuurmes. Hierdoor kan de band te houden aan de naad en een afdichting. De plamuurmes wordt gebruikt om de papieren rompslomp glad en te elimineren eventuele luchtbellen die zich hebben voorgedaan;. Glasvezel tape niet opborrelen, omdat het gaas kan de lucht ontsnappen. Het is geplaatst op de naad met een gezamenlijke verbinding die de band op zijn plaats houdt;. De fineer zelfklevende tape heeft een papieren achterkant die wordt getrokken af ​​als de band wordt gelegd op de gipsplaten naad. De stopverf mes, die vlak is, is de band om het aan te brengen op de naad getrokken naar beneden. Een gezamenlijke of instelling verbinding wordt gebruikt om de afdichting te voltooien.