hoe je een bureau te bouwen met 1 triplex plaat, deel 2 van 2

Stap 1 – Montage van de Plywood Pieces

Stap 2 – Met behulp van de uittrekbare en Drawer Slides

Stap 3 – Het voorbereiden van de Plywood

Triplex platen zijn flexibel en werkbaar derhalve snijden ze de juiste grootte en vorm geen probleem zijn. Zodra u de benodigde stukken, uw volgende stap is om ze te monteren en om het helemaal af te maken, die een vlek of verf van uw keuze kunnen zijn.

Allereerst moet je de 120-grit en 220-grit schuurpapier gebruiken om de oppervlakken van uw triplex stukken glad voordat assembleren. Bevestig het achterpand aan de twee zijstukken. De structuur moet een hoogte van 28ΒΌ inch, een lengte van 60 inch en een diepte van ongeveer 24 inch.

Gebruik een centimeter tot ongeveer 6 inch beneden vanaf de bovenzijde te meten aan de binnenzijde van de voor- en achterkant. Bevestig nu de afstandhouders op een horizontale manier. Beide moeten worden gespoeld, een met de voorkant en de andere aan de achterzijde. Na het bevestigen van de afstandhouders, controleer dan of ze zijn niveau.

Breng wat beits of verf aan de uittrekbare stuk op basis van uw wensen en als je wilt, breng wat lak ook om het een ruwe uitstraling. Bevestig de lade dia’s en bevestig de berg over de afstandhouders aan de binnenkant van de zijstukken. Bevestig de lopers op de zijkanten van de uittrekbare en zorg ervoor dat ze gelijk met de voorkant van het bureau. Zet het bovenste stuk van het bureau op zijn plaats en zet hem vast met schroeven. Monteer de multiplex uittrekbare stuk na het schilderen of kleuren van de balie.

Eerst moet je kiezen wat verf kleur die u wilt gebruiken om uw triplex bureau af te maken. Koop een kwaliteit primer en in gedachten houden dat multiplex heeft een hoge porositeit, dus moet je minder verflagen van toepassing bij het gebruik van primer. Tint de primer met een tint vergelijkbaar met de verf die u hebt geselecteerd, kan de verf retailer de kleuring voor u doen. Voorzichtig zand het multiplex oppervlakken met schuurpapier en te ontdoen van het stof dat zich heeft opgehoopt op het multiplex.

Zet uw bureau naar buiten of naar een goed geventileerde ruimte voor het werken met primers en verven. Breng primer op het multiplex met een verfroller. Op deze manier zal de finish gladder zijn en je hoeft niet borstel sporen op het hout nadat u de opdracht te voltooien. Laat de primer droog is en als je het hout nog steeds kan zien door de primer, geeft het hout een andere grondverf. In het algemeen, een basislaag heeft een gouden of gele cast, terwijl de toplaag heeft een donkere bruine kleur met een roodachtige tint. Nadat u de multiplex hebt gevuld en liet het dan volledig opdrogen, gelden de top coat op alle oppervlakken van uw nieuwe multiplex bureau.

Zorg ervoor dat u geen voorwerpen die te zwaar op uw bureau te plaatsen. Een normale multiplex balie kan het gewicht van vele monitors ondersteunen. Het zal versterking nodig als u het bureau wilt gewichten die het maximum van 50 pond te boven gaan ondersteunen.