hoe je een carport met een zadeldak te bouwen

Stap 1 – Locatie

Stap 2 – Gaten

Stap 3 – Mix Concrete

Stap 4 – Het plaatsen van de cilindrische Forms

Stap 5 – 4/4 Berichten

Stap 6 – De Balken

Stap 7 – Verhoog de Balken

Stap 8 – Meting voor Bundels van het dak

Stap 9 – Vaststelling van de spanten

Stap 10 – andere Trussen

Stap 11 – Bracing de spanten

Stap 12 – De mantel the Roof

Een carport is een geweldige manier om uw auto te beschermen tegen de harde elementen van de natuur. U kunt uw eigen carport met een zadeldak te bouwen door het volgen van deze gids. Hoewel het is niet een erg gemakkelijke taak, met de juiste set van tools, materialen en wat geduld zult u in staat om uw eigen carport te bouwen. Hier krijg je een paar van uw vrienden om u te helpen op de baan als je ze nodig om u te helpen de carport up.

Markeer het gebied waar u wilt dat uw carport te zijn. Markeer de 4 hoeken waar de steun post zal staan. Uw standpijpen moet ongeveer 10 voet vanaf de andere, behalve bij de ingang van de carport.

Nu graven gaten voor de palen. Deze moet ongeveer 18 inch diep.

Volg de instructies op de verpakking en meng het beton. U moet zich houden aan de instructies om optimale resultaten te verkrijgen.

Plaats de cilindrische vormen in de gaten en vul ze met beton. Zorg ervoor dat ze perfect rechtop, lijnt u de berichten met de basis aansluitingen en laat het in te stellen. Het zal normaal een paar uur voor het beton in te stellen, dus het is best om het ‘s nachts te verlaten en opnieuw te beginnen de volgende dag.

Plaats de 4/4 berichten in de basis aansluitingen en schietlood de palen. Nu voeg ze toe aan de connectoren en gebruik de 2×4 hout aan de palen brace.

Met de 2×10 hout naar de toppen van de balken te verbinden. Meet de lengte die u nodig hebt voor de zijkanten van de carport en snijd het. Markeer de plaatsen op de post en balken voor de / 2-inch bouten 1. U zult deze moeten de balken hechten aan de berichten.

Haal je vrienden bij elkaar en de balken te verhogen op de berichten en zet ze met de schroeven 1/2-inch.

Meet de bundel en een stempel op de bovenkant van de balk elke 24 inch, dit is voor de dakspanten.

Plaats het dak truss op de balk. Zorg ervoor dat het gelijk met de randen. Gebruik nu de verzinkte nagels en nagel aan de balk.

Volg dezelfde procedure (stap 8 en 9) naar de andere spanten aan de balk te bevestigen.

Gebruik de 2×4 hout aan de spanten tijdelijk brace om de balk. Gebruik nagels om het te houden op zijn plaats.

Bedek de carport dak met de 5/8 triplex. Je nodig hebt om de nagels te gebruiken om de mantel tot aan de spanten nagel. Nu hebben betrekking op de terrasplanken met het dakleer en zet hem vast met de dakbedekking spijkers. Zodra je klaar bent met dat, plaatst u de shingles en bevestig de druiprand. Dat is het. Je bent klaar.