hoe je een deur te bouwen voor uw metalen loods

Stap 1 – Metingen

Stap 2 Check, opnieuw controleren en Cut

Stap 3 – Monteer de Material

Stap 4 – Turn Over

Stap 5 – Installeer

Het is gemakkelijk om een ​​deur voor metaal stal te bouwen. Volg de onderstaande stappen om dit project in een middag te voltooien.

Meet de lengte en de breedte van de ruimte waar u de deur te installeren. Zodra u de afmetingen van de opening, beslissen wat voor soort materiaal dat u wilt gebruiken om uw deur te maken. Koop uw leveringen.

Voordat u bezuinigingen te maken, zorg ervoor dat u de juiste metingen zijn genomen als onjuistheden hout, geld en tijd kunnen verspillen. Gebruik een zaag om het hout te snijden volgens uw behoefte.

Leg 2 platen op de grond in een rechthoekige positie en sandwich ze tussen de 2 houten planken rimpel. Een rimpeling boord moet worden aan de bovenkant en een aan de onderzijde van de andere 2 planken. Plaats de aluminium golfplaat bovenop de rimpel kaart aan de bovenkant van de andere platen. Gebruik een 1-inch metalen schroef aan de aluminiumplaat hechten aan de rimpel bord.

Plaats een 2×4-inch korte plank over de aluminium golfplaat. Op gelijke afstanden, gebruik dan 3-inch metalen schroeven om het te hechten aan de aluminium en de rimpel bord. Herhaal de schroeven procedure voor de boven- en onderkant, maar niet de lange schroeven niet schroef over de kortere.

Weer plaats de aluminium plaat, en schroef deze met behulp van 1-inch metalen schroeven. Plaats vervolgens de andere lange kaarten goed over de aluminium plaat en schroef ze op gelijke intervallen met behulp van de 3-inch metalen schroeven. Doe dit voor boven- en onderkant.

Draai de deur naar de andere kant en schuin te positioneren de langste bord op. Schroef het op een hoek en dan op de tegenoverliggende hoek, met behulp van de 3-inch of langere schroeven. Dit zal de binnenkant van de deur zijn.

Flip de deur weer. Waar de diagonaal stuk voldoet aan de aluminium, schroef hem met korte schroeven.

Monteer de scharnieren aan de ene kant en installeer de HASP aan de andere kant van de deur. U bent nu klaar om uw deur te installeren voor uw metalen schuur.