hoe je een glasvezel vensterdoos bouwen

Stap 1: Vormen

Stap 2: Glasvezel Strip en Resin

Stap 3: Randen

Stap 4: Schuren

Stap 5: Het verwijderen van de Form

Stap 6: Beugels

Een glasvezel vensterdoos is een goede keuze, want glasvezel is een zeer betrouwbaar materiaal. U kunt glasvezel gebruiken voor elke vorm en grootte. Het is ideaal voor toepassing buiten, omdat het moeilijk weer kan weerstaan. Dit artikel zal laten zien hoe je glasvezel gebruiken om een ​​eenvoudige maar betrouwbare vensterdoos bouwen.

Glasvezel mallen kunnen worden gekocht bij bouwmarkten, maar het is beter om je eigen vorm te creëren, aangezien uw project uniek metingen kunnen hebben. Glasvezel mallen zijn niet moeilijk te maken, en kunnen steeds opnieuw worden gebruikt. U kunt een hele vorm te bouwen, dat wil zeggen het bouwen van een vensterdoos mal, of bouwen van aparte vormen en dan samen bevestig de resulterende glasvezel. Zorg ervoor dat het formulier is glad, omdat de glasvezel een defect aanwezig is in de vorm zal imiteren.

Het beste materiaal voor een glasvezelvorm is hout. Hout is vrij eenvoudig om glad te strijken, en het heeft het voordeel dat zijn vorm. U kunt ook karton gebruiken om een ​​formulier te maken. Karton is erg handig als het je lukt om een ​​doos met de beoogde metingen vinden. Dit bespaart u de moeite van het wijzigen of het bouwen van een doos om uw specifieke behoeften. Het allerbelangrijkste is om ervoor te zorgen dat de hoeken goed worden gebouwd. Het is raadzaam om een ​​goede kwaliteit epoxy plamuur van toepassing met uw plamuurmes, zodat de glasvezel niet houden aan het formulier. De plamuur heeft een verharder, die wordt toegepast en voor het aanbrengen met elkaar vermengd, zodat het beste werken op kleine stukjes tegelijk, aangezien het uithardt wanneer gedroogd.

Nu, gelden de glasvezel strips en hars in de vorm. Leg ze goed en gelijkmatig. Indien nodig, kunt u de cross-layer methode te kiezen. Het kruis-lagenmethode ideaal gebruikt voor het maken largish bloembakken, bedoeld om het gewicht van een aanzienlijke hoeveelheid natte grond houden. Dit gebeurt door doorkruisen de glasvezel stroken op elkaar, terwijl de opbouw van de basis en rand van de doos. Deze methode maakt het vensterdoos zwaarder maar sterker.

Vervolgens sneed de randen van de glasvezel strip’s. Zorg er altijd voor dat ze onbeschadigd en netjes. Als u wilt, kunt u wat meer hars om de randen dikker toe te voegen. Zodra u klaar bent, laat het dan volledig opdrogen. Dit kan eender waar van 10 tot 15 uur.

Ten eerste, zand de randen met behulp van lage schuurpapier. Daarna, re-zand ze met behulp van een hoge schuurpapier (360). Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de randen goed worden geschuurd.

Niet te snel in het verwijderen van de vorm te zijn, anders kan schade veroorzaken. Verwijdert u deze door te trekken voorzichtig weg. De plamuur eerder toegepast moet het proces te versnellen. Tik op de vorm zachtjes op de randen met een rubberen hamer. Eenmaal verwijderd, het reinigen van de doos met een vochtige doek, en gebruik een lage schuurpapier om glad te strijken eventuele kleine onvolkomenheden.

Attach 2 of 3 L-beugels aan de achterkant van de doos venster. Gebruik een kleine boor, de nodige gaten. Bevestig de L-beugels met roestvrij stalen schroeven.

Zoals je kunt zien, het is niet zo moeilijk om een ​​vensterdoos op te bouwen. Een belangrijk ding om te onthouden is om te werken in een goed geventileerde ruimte. Dit zal helpen de glasvezel om snel te drogen.