hoe je een handicap badkamer te bouwen

Stap 1 – De deuropening

Stap 2 – De Roll-In Shower

Stap 3 – De douchekop

Stap 4 – Installeer Handvaten

Stap 5 – Installeer Roll-In Cabinet of Pedestal Sink

Stap 6 – Installeer deurkrukken

Een handicap badkamer is vereist in de meeste openbare plaatsen en wordt een gewenst kenmerk in vele huizen. Handicap badkamers zijn ontworpen voor rolstoel gebonden personen en personen die problemen hebben met 1 of meer vormen van mobiliteit. Handicap badkamer kan worden ontworpen op verschillende manieren. De beste manier om een ​​handicap badkamer ontwerpen is als volgt.

De deur naar uw handicap badkamer moet ten minste 36-inch breed zijn, met ingang van 1 interieur rand van het kozijn aan de andere kant. Plan de deur zodat het gemakkelijk te bereiken vanaf ofwel een aangrenzende kamer of gang. Een rolstoel meestal zwenkt of draait vanaf de buitenzijde van de wielbasis. De deur moet een rechte ingang van een kamer of een hal hebben. Laat de deur niet te bouwen op elke hoek die een rolstoel nodig om scherp naar links of rechts in de deuropening. Zij zullen niet in staat zijn om voldoende draaien en zal daarom niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de inwendige delen van de badkamer.

DGebruik 1×1-inch tegel voor de vloer. De kleine vloertegel wordt voorkomen dat de rolstoel van schade aan de vloer. Elke groter formaat tegel kan bevorderen kraken en chippen van uw tegelvloer. Gebruik groene steunplaat in de badkamer douchecabine omgeving. Tegel de douche muren met behulp van 4×4-inch tegel. Plaats een opvangbak aan de voet van de vloer en zetten de vloer naar de afvoer. De bodem van de verdieping waar de douchevloer voldoet aan de rest van de badkamervloer moet gelijk zijn. Gebruik ofwel een douchegordijn en stang voor de privacy of investeren in een glazen schuifdeur met een top-mount baan en een bodem (verdieping) afzuiging. De glazen deuren kunnen worden gekocht frosted of helder uit high end deur fabrikanten.

Installeer een handdouche en regen-flow douchekop dual mount systeem. Zorg ervoor dat uw douchekop systeem heeft een temperatuurregeling functie. Sommige mensen hebben een harde tijd sensing warm en koud en deze functie helpt de persoon te beschermen tegen kokend water bij het nemen van een douche. Installeer eenvoudig te bereiken zeepdispensers.

Handgrepen maken het gemakkelijk om in en uit de douche. Installeer ze op minstens 2 muren van het interieur douche.

Installeer een voetstuk gootsteen of een roll-in kast. Roll-in kasten hebben geen onderkast basis. Het laden en onderste gedeelte van de kast worden verwijderd om voldoende ruimte voor een rolstoel te glijden onder het aanrecht en beweeg dicht genoeg bij de spoelbak te geven.

Installeer deurkrukken op de wc-deur, kasten, en linnenkast. Vermijd knop handgrepen helemaal. Deurkrukken zijn gemakkelijker voor mensen in een rolstoel en voor diegenen die last hebben van artritis.