hoe je een Koreaans bbq grill bouwen

Stap 1 Voorbereiden van uw BBQ

Stap 2 Het snijden van de Tafel en Frame

Stap 3 Installeren van de metalen frame

Stap 4 van de Grill installeren

De Koreaanse BBQ grill is eigenlijk een normale grill, behalve dat het is ingebouwd in de tabel. Dit is al lange tijd de traditionele manier van barbecuen in Korea en is populair geworden in veel andere landen als te laat. Deze gids zal u de eenvoudigste manier om uw eigen Korean BBQ grill maken, zodat uw gezin kunnen genieten van deze geweldige manier van eten BBQ.

De eerste stap om de voorbereiding van uw BBQ is om het deksel te verwijderen. Terwijl sommige hebben de deksels eigenlijk hechten aan de barbecue, je wilt een die een verwijderbaar deksel heeft. Met behulp van een schroevendraaier of een geschikt instrument, verwijder alle grepen op de grill. Vervolgens meten en noteer de lengte, breedte en diepte van uw bbq. Flip uw grill ondersteboven op uw groot stuk papier en teken een stencil van.

Gebruik je potlood om de afmetingen van uw grill te markeren op de tafel. De lengte en breedte zijn wat belangrijk op dit punt. Markeren ze uit en gebruik maken van uw stencil om de vorm van je BBQ op de tafel te tekenen. Met deze specificaties in de opening in de tabel snijden. Zorg ervoor dat u compenseren voor uw metalen frame door het toevoegen van een extra half inch aan de lengte en breedte. Vervolgens kopen of snij je metalen frame aan deze specificaties. Het moet vier zijden en een bodem hebben. Moet elk past de specificaties, behalve de diepte, waarop een halve inch tot een inch dieper dan de diepte van de BBQ dient. Het moet een goede pasvorm, maar het frame ook vrij zitten in het gat van een lip die het oppervlak van de tafel voor een paar centimeters.

Nu dat het metalen frame is op zijn plaats, gebruik uw macht boor piloot gaten te boren. Maar eerst moet u uw BBQ in te plaatsen om te controleren of het past. U minstens twee nodig aan weerszijden van het frame en deze gelijkmatig worden gespreid. Zodra je piloot gaten geboord, boort de fotolijst in de tabel.

Nu uw lijst is op zijn plaats, zet de grill in het frame. Het moet goed passen en de bovenste grillplaat moet net onder het oppervlak van de tafel. Als de grill is er niet in stevig, het vinden van een paar onderdelen van de grill, waar er niets dan metaal en boor een paar schroeven in het frame en de grill. Nu uw grill is stevig in de tabel, bent u klaar om te koken op uw eigen Koreaanse stijl BBQ.