hoe je een Mexicaanse Talavera tegel tafelblad te bouwen

Stap 1 – Het kiezen van uw stijl & Pattern

Stap 2 – Het creëren van een Frame

Stap 3 – Pre-Regelen Uw Pattern

Stap 4 – Het toepassen Uw Lijm en instellen van uw tegels

Stap 5 – Aanbrengen Grout

kleur en karakter toe te voegen aan een oude tafel door het toevoegen van een aantal Mexicaanse Talavera tegel. Deze tegel zal vooral goed passen met een decor van zuidwestelijke of Spaanse thema’s. U hoeft niet om decoratieve genie te zijn om uw tafel die kleurrijk, Mexicaanse flair te geven. Maak je eigen patronen, of kiezen uit de verscheidenheid van de tegel patronen je kunt kopen. Alles wat u nodig zal zijn om te regelen en houden deze tegels naar uw tafel.

Kies kleuren en patronen van tegels die decoratieve kleuren zal compliment in de ruimte waar u van plan bent om uw tafel. Beperk uw tegel ontwerp tot drie kleuren. Maak patronen die eenvoudig en uniform zijn. Met behulp van effen kleuren als grenzen zal u toelaten om uw tegels gesneden naar uw tafel afmetingen passen zonder onderbreking van de individuele patronen van de tegel die moet worden gesneden om te passen.

Wilt u uw tegels binnen een eenvoudige houten frame bevatten hun randen bloot aan te houden, maken dit frame van 1X 3 stroken van hout. Bevestig het frame aan de tafelrand, gebruik van lijm, schroeven of nagels afwerking. Bepaal van tevoren of je de bovenste rand van de fotolijst ter hoogte van de tegel oppervlak wilt, of dat u liever het frame randen iets hoger (of lager) dan de tegel oppervlakken. Maak dan het frame. Verf of lak het frame voor het toevoegen van uw tegels.

Gebruik een groot stuk karton dezelfde grootte als de tabel die u van plan bent om te bedekken met uw tegel. Het handhaven van een kwart-inch ruimte tussen de tegels, regelen uw tegels op het karton in het patroon dat u wilt maken. Begin in het midden en werk naar de randen. Houd in gedachten dat je waarschijnlijk nodig hebt om de grens tegels te snijden om het patroon grootte die het tafelblad grootte zal overeenkomen handhaven.

Veeg eventueel stof, vuil of puin van uw tafelblad, pas je lijm op de tafel oppervlak, één sectie per keer. Gelden alleen de hoeveelheid lijm die u zal toestaan ​​om uw tegels leggen op voordat de lijm droogt. Gebruik tegel spacers een uniforme ruimte tussen de tegels waarin u uw grout van toepassing te handhaven. Wanneer u al uw tegels zijn ingesteld op de lijm die je hebt verspreid, en als je tevreden bent met het patroon dat u hebt gemaakt zijn, staan ​​24 uren voor uw tegellijm volledig in te stellen.

De kleur van grout dat de kleur en het patroon van tegels zal verbeteren. Terwijl witte grout neutraler is, het is ook de meest lastige schoon te houden. Black grout kan te hard voor zachtere kleuren zijn, maar kan het contrast dat uw tegel kleuren zal verhogen zijn. Verwijder de grout spacers en beginnen met het aanbrengen van je voeg, werkt het in ruimtes tussen de specie. Gebruik een vochtige doek schoon te maken uit elke grout links op de tegel oppervlakken. Wanneer de specie droog is, breng dan een sealer om de tegel oppervlak.