hoe je een omheining van bamboe te bouwen

materialen

Stap 1 – Snijd de bamboe

Stap 2 – Start het paneel

Stap 3 – De eerste band

Stap 4 – Aanpassing

Stap 5 – Onderzoek

Stap 6 – Haal het ritme

Stap 7 – Plaats de tweede horizontale

Stap 8 – Leg de derde horizontale

Arthur W, A bamboeomheining kan vele vormen aannemen en andere materialen omvatten, maar het zal altijd natuurlijk en duurzaam zijn. Een simpel hek kan worden gemaakt van panelen gemaakt van bamboe.

• Bamboe in 5foot lengtes; • Bamboe in 3foot lengtes; • balen naald; • Nylon touw

Om de panelen die u bamboe, dat is een vrij standaard formaat nodig hebben. De beste lengte voor de horizontale elementen is 5feet terwijl de verticale elementen kan zijn wat hoogte u wilt dat het paneel te zijn. Voor deze oefening kunt u ervan uitgaan dat elk paneel gaat 3feet hoog.

Het panel zal bestaan ​​uit drie horizontale palen en zo veel verticale palen als past. Bind het touw op de volgende 3foot lengte over 6inches van het einde.

Bind de 3foot lengte naar het einde van de 5foot lengte zodat zij loodrecht op elkaar. Om dit te doen moet je de twee stukken over te steken en neem het touw rond de achterkant van de 5foot lengte, breng het toekomen aan rond de drie voetlengte te gaan en dan terug rond de 5foot lengte.

De eerste 3foot lengte is nu stevig gehouden op 90º om de vijf voet lengte. Zonder het spanning op het garen plaats een tweede 3foot lengte langs de eerste en voert het touw rond de 3foot lengte brengen rond de 5foot lengte terug rond de 3foot lengte en vervolgens opnieuw door de 5foot lengte.

Als u onderzoekt het patroon van het touw het gaat om elk stuk bamboe tweemaal en houdt ze vast met de spanning in het touw.

Zodra je het ritme van de binding te krijgen vindt u in staat om staanders zeer snel tot het geheel van de 5foot lengte is bedekt toe te voegen zal zijn. Op dit moment zul je het touw te beveiligen door het handhaven van de spanning en vastknopen het.

De tweede horizontaal moet in staat worden gesteld over de 12inches onder de eerste. U vindt het weven van het touw rond de staanders moeilijker omdat er niet zo veel ruimte beschikbaar om in te werken, maar je zult nog steeds in staat zijn om het weefpatroon van het touw te dupliceren en bevestig de tweede horizontale plaats.

De derde horizontaal moet worden aangebracht over 12inches onder de tweede. Omdat er geen beweging zal worden in de verticale elementen moet u het persen naald te gebruiken en naai de laatste horizontale op zijn plaats. De naai-actie is zeer vergelijkbaar met een deken steek, behalve dat de spanning moet worden gehandhaafd totdat het touw kan worden afgebonden;. U hebt nu uw eerste omheining van bamboe paneel dat is zo stevig dat het ook zal fungeren als een bamboe schutting . De panelen kunnen worden gekoppeld aan palen en zal nog vele jaren duren. Wilt u een mobiele afrastering hebben deze panelen zijn ideaal voor het creëren van een concertina hek dat kan worden gevouwen of worden gebruikt als een zelfdragende hek.