hoe je een rustieke hek te bouwen

Een rustieke hek is een geweldige methode van visueel een oppervlakte van uw tuin te definiƫren zonder te veel geld uitgeven. Een rustieke hek is ook een goede manier om uw huisdieren in de tuin en het houden van andere dieren uit. Er is niets in het bijzonder geavanceerde over het bouwen van een rustieke hek, en als je genoeg tijd en elementaire DIY ervaring tot uw beschikking, kunt u veel geld besparen door het zelf te doen. Er is veel lichamelijk werk echter betrokken.

Stap 1 – Plan de Fence

Voordat je aan de slag of de aankoop van materialen, eerst een nauwkeurige, geschaald plattegrond van de omtrek van het hek te trekken. Gebruik ruitjespapier om dit te doen. Om de structurele integriteit van het hek te verzekeren, zorg ervoor dat je zorgen voor afrasteringspalen niet meer dan zes voeten uit elkaar. U zult dan moet de juiste soort materialen te krijgen. Cedar is een goede keuze van hout te gebruiken voor deze toepassing, maar alles wat is bijzonder duurzaam vocht en weer en zou ideaal voor de baan.

Stap 2 – Dig de Post Holes

Als je stevig hebben gevestigd, waar het hek gaat om te gaan, moet je dan beginnen met het graven van de paal gaten. Doe dit zodra u hen op het pad van het hek hebben gemarkeerd. Graaf elk gat tot ongeveer 3 voeten in de diepte. Dit veronderstelt dat uw afrasteringspalen zullen zich ongeveer 8 voet hoog, of uit te breiden 5 voet boven de grond.

Stap 3 – Plaats de Posten van de Omheining

Plaats de palen in de gaten dat je hebt gegraven. Zorg ervoor dat elk bericht goed is oprecht bij het invullen van de hele rond de paal. U kunt de waterpas te gebruiken om u te helpen. Vervang de grond rond de basis van de post, zodat het stevig op zijn plaats en zal geen kwestie niet toegeven hoe hard je ook probeert te duwen. Als de gaten zijn ongeveer 3 voet in de diepte, moet je niet concreet nodig hebt om ze plaats te houden. Gewoon invullen van de gaten met grond en stevig verpakken plaats moet genoeg zijn.

Stap 4 – Het maken van de lamellen

Snijd de houten latten op de juiste lengte en bevestig ze op hun plaats. Het aantal lamellen die u gebruikt voor elke sectie is geheel aan jou. Meer latten zal zorgen voor een dikkere hek, het aanbieden van meer privacy, terwijl er minder lamellen kunnen meer licht te krijgen, maar zo veel privacy niet bieden. Nail elke lat in plaats met behulp van nagels die niet gevoelig voor roest zijn.

Stap 5 – Behandeling van de Wood

U kunt het hout te behandelen met een keuze aan producten. Creosoot is een effectieve manier bij te dragen tot weerbestendig hekken en bijgebouwen en biedt een goede keuze als je een donkere afwerking willen.