hoe je een storm deur te passen vastzetting mechanisme

Stap 1 – Change Klink Macht

Stap 2 -Stel de Speed

Een deur vastzetting mechanisme is een geweldig apparaat waarmee u ofwel open te houden de deur, of deze automatisch dicht nadat het is gebruikt. De deur vastzetinrichting kan soms moeten worden aangepast, om het sluiten snelheid van het mechanisme te veranderen, maar dit is eenvoudig te doen.

Om uw deuren vergrendelen macht behoorlijk te veranderen, moet u de deur open prop de wasmachine te gebruiken, en haal vervolgens de verbindende pin. Dit moet worden gevestigd op de console, maar je kan vinden in het dichterbij buis. Neem het uit en plaats deze in de buis dichter, hetzij aan de voorzijde, voor een glazen deur, of de rug voor een meer solide houten deur. De achterste gat zal de grendel te sluiten, terwijl de voorste gat druk vermindert en voorkomt dat de dichtslaande deur dicht.

U kunt ook de snelheid waarmee de deur sluit veranderen. Aan het einde van de nauwere buis, is er een kleine schroevendraaier. Zet deze met behulp van uw schroevendraaier. Met de klok mee zal de sluiting snelheid te verminderen, en tegen de klok zal het sluiten snelheid te verhogen. Test de deur uit voordat u klaar bent om het resultaat te controleren.