hoe je een venster toe te voegen aan uw schuur

Stap 1 – Bepaal de locatie

Stap 2 – Snijd het gat voor The Window

Stap 3 – Maak een Frame

Stap 4 – Maak het venster

Stap 5 – Knip een korting voor The Glass

Stap 6 – Monteer de Glass

Stap 7 – Fit Scharnieren

Stap 8 – Test the Window

een raam toe te voegen kan uw schuur extra licht ventilatie te geven. U kunt een oude venster te gebruiken of te bouwen om te passen. Het volgende zal u een aantal tips over hoe je een venster toe te voegen aan uw schuur.

Kijk rond uw schuur en kies de beste plek voor een raam. Het moet ongeveer ooghoogte en in een positie ondersteund door de liggers van de schuur muur.

Markeer de locatie van het venster. Boor een gat in elke hoek en gebruik een decoupeerzaag om het gat te snijden.

Voeg 2 inch stukken van vierkante hout rondom het gat dat je gewoon knippen. Breng het hout aan de binnenkant van de schuur. Als de opening naast een ligger van de stal wand gesneden, dat een deel van het frame worden.

De eenvoudigste methode is om twee frames iets kleiner dan het gat gesteld in de stal wand. Deze frames kunnen worden gemaakt van 1 inch door drie kwart inch hout. Het glas van het venster wordt geklemd tussen deze twee frames.

In één van de twee frames, snijd een korting voor het glas. U kunt dit doen met een router, een ploeg vliegtuig of een hamer en hout beitel. De korting moet ten minste een kwart inch diep en bij voorkeur een halve inch te zijn.

Spreid een laag lijnolie in de pasta voor de glazen rusten. Zet het tweede frame bovenop het eerste frame en druk zodat de kit wordt samengedrukt door het glas. Schroef de twee frames samen, maar wees voorzichtig de schroeven niet te plaatsen, zodat ze het glas krassen.

Monteer twee scharnieren aan het binnenvlak van de bovenkant van het frame. Monteer deze boven frame waarin rond het gat in de wand schuur.

Dient het venster naar binnen en naar boven open op de scharnieren. Gebruik een haak om deze vast in de gesloten stand. U kunt de deur open te houden door het bouwen van een kleine prop in het frame.

Als u een bestaand venster dat u wilt gebruiken, kunt u gewoon knippen het gat in de schuur muur om het tegemoet te komen. Shed ramen kan een groot verschil in de verlichting van een schuur te maken en het verbeteren van de ventilatie. Indien wordt verkleining van het venster in het frame te groot zijn, kunnen deze worden afgedicht met rubber slang geplakt op het frame ter plaatse de gesloten venster komt te rusten.