hoe LED-kerstverlichting animeren

Stap 1 – Planning

Stap 2 – Getting Supplies

Stap 3 – Testen

Stap 4 – Vermogen

Stap 5 – Aansluitingen

Stap 6 – Controle

LED-kerstverlichting zou geweldig uitzien door zichzelf, maar er zijn veel verschillende dingen die je kunt doen om ze nog beter te maken. Als kerstmis verlichting is zeer concurrerend in uw buurt, dan wil je leren hoe je kerstverlichting animeren. Animeren kerstverlichting zal het mogelijk maken om de lichten knipperen mee naar muziek.

Eerst moet je om te plannen en voor te bereiden op uw geanimeerde LED Christmas Light display. Bepaal hoe je het licht scherm te kijken en wat je precies probeert te bereiken willen.

Zodra u uw plan in het achterhoofd, zal je nodig hebt om uit te gaan en de aankoop van de benodigde materialen. Naast de verlichting, moet u ook om accessoires en software te kopen. De software wordt gebruikt om de muziek te bedienen, waardoor de lampen knipperen.

U moet ervoor zorgen dat u kunt de software te gebruiken voor de bouw van complexe circuits van verlichting. Dit zal ervoor zorgen dat je geen tijd werken met iets dat niet naar behoren zullen werken verspillen.

Als u animeren grote hoeveelheden licht, dan moet je ervoor zorgen dat je genoeg kracht om ze te branden. Lichten kunnen kleine hoeveelheden gebruik maken van de macht, maar grote hoeveelheden verlichting kan veel stroom nodig. Als u twijfelt dan zul je nodig hebt om het systeem uit te proberen en uit te vinden of het goed zal werken.

Wanneer u alle benodigde onderdelen hebt dan moet je alles met elkaar te verbinden. Er moet een bepaalde vorm van controller doos meegeleverd met de software; dit kan worden gebruikt om de kerstverlichting aan te sluiten op uw computer. Lees de instructies, zodat u zeker weet dat u het aansluiten van de verlichting op de juiste manier.

Zodra alles is verbonden, alles wat je hoeft te doen is in te schakelen hen en controleren of ze goed werken. Als er problemen zijn, zal je nodig hebt om een ​​aantal problemen te doen om uit te vinden de bron.