hoe natuursteen sealer van toepassing zijn op uw vloer

Stap 1 – Het kiezen van de Sealer

Stap 2 – Voorbereiding

Stap 3 – Het aanbrengen van de Sealer

Stap 4 – Dry

Stap 5 – Opnieuw toe te passen

Het is belangrijk om een ​​natuursteen sealer van toepassing op elke vorm van natuursteen tegels of vloeren in uw huis. Natuursteen is een zeer materiële substantie, en je moet ervoor zorgen dat het wordt afgesloten te allen tijde om vlekken of verkleuringen te voorkomen. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om sealer effectief toe te passen op uw natuurstenen vloeren.

Om te beginnen, moet u het juiste type sealer te vinden. Ga naar een tegel aanbod op te slaan of home improvement magazijn van een product dat is bestemd voor natuursteen tegels te kopen. Je moet kijken naar een indringende sealer, die diep zal gaan in de poriën en sluit ze strak zodat vloeistof niet naar beneden zal gaan in de tegel. Er zijn vele merken op de markt, maar houd er rekening mee dat de minst dure niet zo hoge kwaliteit als duurdere merken zijn.

Voordat u de sealer toe te passen, moet u ervoor zorgen dat het gebied goed is voorbereid. Als u onlangs de tegel hebt geïnstalleerd, zorg ervoor dat u laat het genoeg tijd om te zetten. Anders zou je verzegelen in vocht onder de tegels en in de specie.

Je hebt ook om ervoor te zorgen dat het gebied helemaal schoon is. Als er een vuil of stof nog op de tegel als je het af te dichten, zal het vast te zitten in het kader van de kit. Gebruik een bezem om vuil vegen van de tegel. Maak dan gebruik van een mop en wat water om de tegel grondig te reinigen, en laat ruim de tijd om te drogen.

Zodra het gebied is opgesteld, kunt u de sealer van toepassing op de tegel met een doek of een borstel. In sommige gevallen zal de sealer ook komen met een applicator die u kunt gebruiken. Aanbrengen met zelfs slagen, totdat het hele gebied is bedekt met de sluitmachine.

Controleer de sealer verpakking voor instructies over droogtijd. U kunt het opzetten van een ventilator, zodat het waait op de vloer. Laat het zo droog dat je niet meer de natte sealer op de tegel kunnen zien.

U kan nodig zijn om een ​​tweede of derde laag van de sealer toe te passen. Blijven toepassen jassen en hen te laten drogen tot wanneer je een beetje water laten vallen op de tegel, maar kralen up in plaats van zinken naar beneden in de tegel.