hoe om textuur toe te voegen met behulp van een verfroller

Stap 1 – Kies uw Paint

Stap 2 – Gebruik een Penseel naar Cut-In

Stap 3 – Kies een verfroller en Method

onderwerpen

Verfrollers zijn zeer geschikt voor het bereiken van gladde geschilderde muren, maar wist u dat zij kunnen u helpen textuur toe te voegen, ook? Om een ​​geweven muur te bereiken, alles wat je nodig hebt is een gestructureerde verf en een roller, of een gewone verf en een gestructureerde roller. Volg de onderstaande deze eenvoudige stappen aan de slag met uw project.

Er zijn vele soorten verf die u kunt gebruiken om een ​​geweven muur oppervlak te verkrijgen. U kunt reguliere verf gebruiken als u ervoor kiest om een ​​gestructureerde roller te gebruiken, zoals hieronder beschreven in stap 3, of u kunt een getextureerde verf met een regelmatige roller te kiezen.

Bovendien kan een mengsel van gezamenlijke samenstelling en water te gebruiken met een gewone wals. U dient de aanwijzingen op te volgen op uw product, maar meestal zal het u rechtstreeks naar de verbinding te mengen met een beetje water tot het de consistentie van een milkshake. En, hoe groter de rol dutje, hoe meer textuur krijg je met deze methode.

Als je eenmaal hebt gekozen uw type verf, maak het leeg in een verf-lade en maak je klaar om te beginnen schilderen.

Vervolgens neemt u een penseel ongeveer 2 inch dik en dompel het in de verf. Bedek de randen en hoeken van de muren, net zoals u zou doen met gewone verf, met behulp van een penseel te krijgen in kleine ruimtes. Dit proces staat bekend als cutting-in. Gebruik zelfs beroertes en te voorkomen dat over-borstelen, die dun zal de textuur.

Nu, verf de resterende muur ruimte door het kiezen van de gewenste rol en textuur verf methode.

Als u kiest voor gestructureerde verf of joint compound en water gebruikt, kunt u een gewone roller te gebruiken met een medium-dutje roller te dekken. Roll op de verf in lange, zelfs slagen in één richting voor een uniforme structuur, en zo dicht bij de hoeken mogelijk te helpen zelfs uit de penseelstreken gedaan cutting-in met een penseel eerder. Overlappen elkaar niet eerder geschilderde gebieden, of de stippel textuur achtergelaten door de roller zal ongelijkmatig zijn.

Als u liever gewone verf en een gestructureerde roller te gebruiken, bekijk dan de twee andere opties hieronder.

Meanderen is een techniek waarbij de verfroller wordt gebruikt om een ​​patroon te creëren. Het is best gedaan met dikke olie gebaseerde textuur verf en een ingelijste verfroller. Breng de dikke verf met behulp van een standaard roller frame bedekt met een stippel rolluik.

Een andere techniek om textuur aan de verfroller is een stenciled roller krijgen. Stencil verfrollers hebben patronen opgegroeid op het rubber van de rol. Gewoon de rol in de textuur verfdienblad en rol het tot deze volledig is bedekt met de verf. Start vervolgens het rollen van de stencil roller op de muur om het patroon te prenten. Elke keer dat je de rol nat met de verf, moet de rol worden afgestemd met de eerder geschilderde gebied, zodat het patroon is continu.