hoe te bouwen een pierenbadje

Stap 1 – Bepaal de locatie

Stap 2 – Dig de Pit

Stap 3 – Bouw de Pool Frame.

Stap 4 – de lijn van de Opening

Stap 5 – Leg Zand in de Pit

Stap 7 – Plaats de Pool Liner

Stap 8 – Zet de Liner

Filtratie

Waden zwembaden kan heel nuttig zijn in de zomer en een eenvoudige kan worden gebouwd in een dag.

Zoek een plek om een ​​ondiepe kuil 8 voet vierkante graven.

De put moet 12 inch diep rond de rand zijn. Het kan dieper in het midden zijn. Maak de onderkant glad en stevig.

Neem de 4 stukken van 4 x 4 en snijd 1 einde van elke diagonaal, in een hoek van 45 graden. Nagel 1 stuk van 4 x 4 aan elk uiteinde van 1 van de stukken van mariene multiplex. Zorg ervoor dat het afgesneden uiteinde van de 4 x 4 is aan de rand van het multiplex. Doe mee aan de andere stukken van triplex tot je een frame 8 voet in het vierkant. U kunt het frame verzegelen voordat u het zwembad lijn.

Zet het frame in het gat en plaats zo ver mogelijk naar beneden. De afgesneden uiteinden van de 4 x 4s moet worden naar boven. Er zullen verschillen tussen het frame en de bodem, dus vul deze met grond.

Plaats een 2-inch laagje zand op de bodem van de put en het zand gelijkmatig uit.

Verdeel de plastic vel over het frame en druk het in de put over het zand. Dit is de voering voor het zwembad. Ga over de bodem voorzichtig en verwijder zoveel mogelijk van de rimpels mogelijk. Maak vouwen in de zijkanten zo netjes mogelijk en zorg ervoor dat de liner wordt stevig in de hoek gedrukt.

Giet zand over de plastic zeilen, dat is rond het zwembad of gebruik maken van de bodem u gegraven uit de grond aan het frame vast te houden. U kunt zelfs gebruik maken van platen van mariene multiplex om het werk te doen en maak een terras rondom het zwembad op hetzelfde moment,. Vul het zwembad en je hebt een bruikbare pierenbadje. Deze is ontworpen om duurzaam te zijn en snel op te bouwen. Het moet een paar maanden dienst met geen moeite te geven. Een dompelpomp kan worden gebruikt om het zwembad geledigd het water veranderen.

U kunt een filtratie-eenheid geplaatst in de buurt van het zwembad en hebben 2 buizen gaan in het zwembad – 1 voor de intake en 1 voor de output. Een home-made filter met behulp van zand of filter katoen zal het zwembad water schoon te houden.