hoe u uw rol raam tinten aan te passen

Vermijd Telescopische de Roller Rolgordijn

Roller rolgordijnen kan worden aangepast door op de bodem van het scherm om het scherm op en neer raam werking. Roller rolgordijnen zijn eenvoudig aan te passen en zijn niet erg ingewikkeld om te werken of te gebruiken. Ze zijn ook eenvoudig te installeren, omdat alles wat ze nodig hebben is een paar haken in het venster te worden geplaatst alvorens te worden geknald in de juiste positie. De rol, die het gebied dat de tint trekt zich terug in, als een projectiescherm dat wordt geactiveerd wanneer het scherm wordt getrokken van onderaf.

Bij het trekken op de roller rolgordijn aan te passen moet je trekken uit het midden van de schaduw, in tegenstelling tot de zijkant. Trekken vanaf de zijkant veroorzaakt soms de schaduw te telescoop, een aandoening waarbij een deel van de rol vensterschaduw trekt in de rol, terwijl het andere deel lager blijft. Toen zijn optreedt u een lastige schuine schaduw. Dit kan worden ingesteld door aan de andere kant om het terugtrekken in de rol. Uiteindelijk is het het beste te trekken de schaduw terug te trekken als het telescopen om de rol te resetten, en trek hem terug naar het volledig recht.