hoe zijden gordijnen hechten aan een stang

Stap 1 – Installeer Curtain Rod Beugels

Stap 2 – Zet gordijnen op stang

Stap 3 – Hang Up Gordijnen

Roeden zo veel soorten en stijlen als ze hebben voor- en nadelen, en opknoping zijden gordijnen om een ​​willekeurige kan men een moeilijke proces zijn vanwege haken en ogen die kunnen optreden wanneer u probeert om het laken paneel schuiven op de stang. Als u een staaf te kopen met afgewerkte uiteinden, maar je moet geen problemen opknoping ze helemaal.

Terwijl zorgen te maken over haken en ogen, trekt, rips en tranen, je moet ook rekening te houden met de gladde aard van de zijde die kunnen leiden tot extra frustratie. Door het kiezen van de juiste gordijn staaf en het gebruik van een bijeenkomst techniek die je kan gemakkelijk zijden gordijnen op een gordijnroede.

Terwijl de afzonderlijke stappen voor het installeren van uw gordijnroede brackets zal verschillen, de stappen zijn in wezen hetzelfde, of het nu voor lange gordijnen of korte degenen, voor rieten of zware gordijnen.

Meet de lengte boven je raam, en markeer waar u uw haken te zitten plan. De beugels houden de gordijnroede.

Houd uw steun tot aan de eerste zijde en markeer waar de schroeven zal gaan, en gebruik je boor en kleine boor om gaten in die plekken te boren. Sommige beugels vereisen twee schroeven aan elke kant, terwijl anderen meer nodig, dus houd daar rekening boren.

De gaten moet ongeveer de grootte van de schroeven, maar niet zet je de schroeven in hen. Herhaal dit proces aan de andere kant, en dan beginnen werken met uw ankers.

Tik op uw ankers in deze gaten met de hamer, het verzorgen van de gipsplaat of verf op de muur niet te schaden. Zodra de ankers zijn, is het tijd om je tussen haakjes te zetten.

Regel je beugel aan het verankerde gaten, en beginnen boren van de schroeven in de beugels en ankers met een schroefbit. Uw kit kunnen bellen voor een van beide Phillips (kruiskop) of standaard (platte) bits, dus houd daar rekening gebruiken. Herhaal dit proces totdat beide beugels zijn op uw muur.

Hang uw gordijn staaf op de beugels om ervoor te zorgen alles is zelfs. Wanneer u er zeker van bent, neem deze dan naar beneden, en beginnen met de gordijnen schuiven op de stang.

De beste manier om gordijnen hangen op een stang zou zijn om te gaan zitten met het en houd de stang aan de voorkant van je, zodat het verticale. Stuur het iets aan de zijkant, en neem het einde van het gordijn waarmee u wilt beginnen. Zet alleen het einde van de staaf en dan naar beneden te schuiven helemaal, start bundelen uw gordijn aan het uiteinde van de stang. Herhaal deze werkwijze totdat het gehele gordijn op de stang. Het moet worden gebundeld op het uiteinde van de staaf, als een soort sok te gaan op je voet wordt omhoog gebundelde op je tenen voordat u deze omhoog te trekken.

Schuif het gordijn over en herhaal het proces voor uw tweede paneel.

Nu ben je klaar om de staaf een back-up te hangen.

Zet de stang op de beugels, en spreid uw draperie panelen uit over de stang naar uw decoreren smaak.