hot topics: slecht goot installatie en hoe het te repareren

Origineel bericht: Gutter Installatie Vraag Lekken Van Achter

Hoogtepunten uit de Thread

onderwerpen

Hier op we genieten van het verstrekken van een plek waar home improvement beginners en experts samen kunnen komen om ideeën en advies te delen. Binnen onze Forums, kunnen gebruikers bladeren discussies om te zien wat de uitwisseling plaatsvinden over een onderwerp van belang of hun eigen dialoog te starten met het plaatsen iets voor de gemeenschap om deel te nemen. Met meer dan 250.000 leden en het tellen, deze bron is zeer actief, zodat elke week belichten we een van de gesprekken die je gewoon kan helpen met dat volgend DIY-project.

Gewoon omdat je een professional om uw goten te installeren huren, betekent niet dat de installatie perfect of zelfs correct zijn. Zorg ervoor dat wie je huurt krijgt de job goed gedaan of dat je weet hoe het te repareren als het mis gaat.

Ik heb onlangs verhuisd naar een huis dat geen goten gehad. Ik besloot om een ​​naadloze goten professioneel geïnstalleerd hebben. Tijdens de eerste regen na de installatie (slechts een dag of twee later), merkte ik dat er een behoorlijke hoeveelheid water druipen was van achter een aantal van de goten. Ik heb ze nog niet volledig betaald. Ik vertelde de installateur over de lekken, en hij in feite gezegd “het moet gewoon worden caulked, ik kan het doen, maar je moet nog steeds betalen de rest van je saldo op voorhand, want het is geen probleem en het is zelfs niet beschouwd als onderdeel van de initiële omvang van het werk. ”

Ik was echt afgeschrikt door dit. Ten eerste, als mijn goten onmiddellijk lekken na de installatie, dat lijkt een onvolledige installatie. Bovendien, ik ben meer bezorgd dat de installatie was gewoon helemaal onjuist en het is niet alleen een kwestie van breeuwen beter.

Ik heb een foto van een plek die leek redelijk goed bewijs van slechte installatie aangesloten, maar ik ben geen expert. Vraagt ​​u zich af als anderen hun mening hier kunnen delen.

Sorry voor de close-up foto … Ik zal proberen om een ​​aantal van verder weg te nemen om meer context toe te voegen, als goed. De afbeelding toont de goten (lichtere kleur naar de onderkant van het beeld, de afstand b / w van de goten en het huis, en een aantal halfslachtige pogingen tot breeuwen wat lijkt op een enorme kloof te zijn. U kunt ook een aantal reeds bestaande drip edge aan de bovenkant van het beeld beeld;. bij voorbaat dank voor alle hulp.

joecaption Lid

Het lijkt erop dat ze zijn zo laag, ze zijn bevestigd aan de zijkant van het huis, niet de facias, die is totaal verkeerd.

XSleeper Lid

Ze moeten worden afgebroken. Snijd een inkeping in de rug aan te passen rond dat PVC afvoerpijp. Schuif vervolgens de goot in het kader van het infuus rand en opnieuw installeren. Uiteraard is de downspout moet bewegen samen met de goot.

Kan geen metingen van slechts een foto te vertellen. Krijg er met een meetlint en meet de hoogte van de achterkant van de goot. Dan meet de afstand van de onderkant van het bord die op dat moment boven de goot op een punt dat is misschien 1 “in het kader van het infuus rand. (De goot moet zeker worden geschoven ten minste zo ver, dat is hoe ver de goot beugels glijdt onder de druiprand.)

Er is niets dat zegt dat de goot moet worden 100% gesteund door die raad, want het hangt van de schroeven. Indien de goot langer is dan die raad en als het grappig zou kijken om te installeren, dat hoog, omdat het zou een holle ruimte achter de onderkant van de goot te verlaten, kan je altijd nog een 1×2 en schilderen.

Er is geen twijfel de goot hoger moet zijn gegaan. Het gaat achter de knipperende, periode. Hij zou kunnen zeggen dat de raad van bestuur moet langer zijn geweest, en misschien dat is waar. Maar hij zou het hebben genoemd en stelde een fix … niet alleen zet ze neer eronder.

Lees meer over hoe dit moet zijn geïnstalleerd en hoe de fix DIY

http: //www.this website / forum / dakbedekking-goten-all-waterdicht-anywhere / 563.140-goot-installatie-vraag-lek-behind.html