interieur remodeling ideeën

Nieuwe verflaag

kamer Expansion

bijgewerkt Molding

Interieur verbouwing is meestal iets dat een huiseigenaar houdt ofwel om te gaan of niet een keuze te doen. In de loop van de tijd zijn er dingen die mis kunnen gaan in uw huis dat interieur remodeling zal vergen. Sommige van deze interieur remodeling banen zijn erg duur, terwijl anderen dat niet zijn. Sommige zijn gemakkelijk te doen, terwijl anderen de hulp van een professional kan duren. Interieur remodeling mag niet in licht omdat het een enorme onderneming opgenomen. Er zijn honderden dingen die je kunt doen om het interieur van uw huis te werken. Wat volgt is een korte lijst van de meest voorkomende interieur remodeling projecten kunt u op te nemen.

Muur kleuren zijn vaak snel uit de mode. Zoals seizoenen veranderen zodat doet stijlen en wat is “in” en als u het meeste uit uw huis wilt u nodig hebt om gelijke tred te houden met deze veranderingen. Een nieuwe jas of twee van de verf kan het gevoel van een kamer sterk veranderen. Het kan ze groter lijken of voeg meer licht aan hen. Anders dan enkel schilderij kunt u gebruik maken van gestileerde verf technieken zoals het toevoegen van textuur of schilderij lijnen. U kunt ook combineren schildertechnieken. Dit is een eenvoudige interieur remodeling baan die veel geld kost noch professionals nodig.

Niet alleen pak een voorhamer en beginnen met het verwijderen muren. Het kan eigenlijk net zo makkelijk als dat, maar er zijn dingen om rekening te houden. U moet weten of er leidingen achter de muur, elektrische, studs en de muur is dragende. Het verwijderen van een muur is niet zo moeilijk en het is vrij gemakkelijk de veronderstelling dat de eerder vermeldt dingen zijn niet een factor. Het verwijderen van muren of snijden deuropeningen en bogen in hen kan een open plattegrond die sterk de waarde van uw huis en interesse in het kan verhogen creëren.

Er zijn letterlijk honderden stijlen van afgietsel dat u kunt kiezen uit en het kan worden gebruikt voor meer dan het voorgestelde doel. Ja, je kunt de wandlijsten te veranderen en bij te werken door ze te vervangen of te afwerken. Molding kan ook worden gebruikt om het frame uit afbeeldingen of maak een oude wereld voelen Installeer gieten verticaal op de wanden grote hallen in kleinere secties. U kunt ook een gat in een muur te kijken naar een andere kamer en het frame die uit dat het lijkt als een bewegend beeld.

Een keuken in een huis is een ontmoetingsplaats en een brandpunt. It, afgezien van de slaapkamer, is het meest gekeken naar de kamer van een woning. Het voegt waarde toe en verhoogt de wederverkoop van de woning. Dit is niet de goedkoopste interieur remodeling project u kan doen, maar wat u kunt doen varieert sterk. Je kunt over te schakelen van de apparaten voor nieuwe. U kunt een kookeiland, een opknoping pot rack toe te voegen of te vervangen de tellers. Een van de belangrijkste updates gedaan om een ​​keuken voor de kasten OORWOORD.