warm water circulatiepomp installatie: fouten te vermijden

Veiligheid problemen

Hardlopen buizen en pijpen

Isolatie

Air Locks

Valves

Een warm water unit uitgerust met een warm water circulatiepomp zal een meer consistent niveau van verwarmd water te houden om te worden gebruikt door middel van hun huis. Er zijn altijd gevaren en ongelukken die kunnen optreden wanneer men het wijzigen van een warmwatersysteem, dus neem voorzorgsmaatregelen bij het installeren van uw circulatiepomp.

Wanneer u werkt op een hete water systeem of het gebruik van elektriciteit of gas-er zijn altijd veiligheidskwesties te overwegen. Zorg ervoor dat in een elektrische boiler systeem dat u niet alleen uitschakelen van de boiler zelf, maar ook uitschakelen van de stroomonderbreker. In een gas boiler unit, moet de gasklep worden afgesloten, zowel in de boiler en in de toevoerleiding. Er mogen geen vonken of open vuur in de buurt van de boiler, zelfs als het gas wordt uitgeschakeld.

Vermijd het dragen van losse kleding terwijl u werkt.

Net als warme lucht, warm water stijgt. Bij het uitvoeren van de leidingen voor uw recirculatiepomp er zeker van zijn dat de terugkeer leidingen lager zijn dan het hete water-feed pompen. Als u het koele terugkeer water lopen boven het warme water dan zal de recirculatie niet goed optreden in het systeem.

Bij het installeren van de circulatiepomp in het warmwatersysteem je niet hoeft te overwegen isoleren. Het pompsysteem werkt veel beter zonder isolatie. Het probleem met deze is echter dat als het dan niet geïsoleerd is de boiler wil wisselen tussen aan en uit vaker. Dit gebeurt omdat het hete water die normaal worden geïsoleerd in de warmwatertank is daarvoor in de buizen waar geen isolatie om de warmte vast te houden. Circuleren van het water uit de tank veroorzaakt meer koud water te komen en dwingt de thermokoppel aan de piloot of de sensor te activeren in te schakelen op de elementen. Vanwege dit, moet u ervoor zorgen dat het warme water lijnen afkomstig van de boiler geïsoleerd zijn om het proces te helpen uit efficiënter te werken.

Wees zeer voorzichtig dat je geen luchtbellen in het water lijnen te creëren. Als je lucht in je lijnen dan uw leidingen zal beginnen te neuriën en rammelen. U kunt het systeem te ontluchten door het openen van een klep, net als bloeden remmen op een auto, en waardoor het water om de lucht uit het systeem te duwen. Air daadwerkelijk kan blokkeren de waterstroom door uw recirculatie loop. Omdat de recirculatie is gebaseerd op de zwaartekracht en geen waterdruk zal de luchtzak niet bewegen. Water stroomt langzaam door een systeem dat gebruik maakt van de zwaartekracht te functioneren.

Zorg ervoor dat het systeem wordt geïnstalleerd met een terugslagklep om het water te schakelen die in één richting. Indien deze klep niet geïnstalleerd is er verwarring in de richting waarin het water stroomt veroorzaakt problemen met omloop zijn.