hoe leisteen sealer toe te passen

Stap 1 – Kies de juiste Sealer

Stap 2 – Meng de Sealer

Stap 3 – Breng het mengsel

Stap 4 – Breng de kit

Slate sealer moet worden toegepast op leitegels hetzij op vloeren of muren om te voorkomen dat kraken en andere beschadigingen. Slate sealer, maar niet verplicht, zal helpen uw installatie goed te houden voor de komende jaren, ook te voorzien van een betere, afgewerkt uiterlijk.

U kunt gaan voor ofwel een matte of glanzende sealer op basis van uw voorkeur. Sealers komen ook in het actuele ras, alleen het oppervlak te bedekken, terwijl andere het oppervlak penetreren ontziend van de steen. Er zijn ook water en chemische gebaseerde zeehondenjagers. Haal de juiste sealer voor uw doeleinden bij elk huis verbetering winkel.

Meng een deel van het afdichtmiddel in de grout mengsel zoals aangegeven door de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat de mortel droog is voor het aanbrengen van de specie.

Breng het mengsel, reinigen Eventueel naar buiten in het proces. Laat het voor ongeveer een week goed drogen.

Naar aanleiding van het graan van de tegel, breng een gelijkmatige laag van de sealer over het oppervlak om ervoor te zorgen dat er geen strepen of druppels. Laat ze drogen gedurende 2 uur, en daarna een tweede laag toe te passen. Dit laten drogen nog eens 2 uur alvorens het oppervlak.