hoe buff uw vloer

clean Floor

Solliciteer Paste Wax

Buff out Wax

Solliciteer Vloerpolish

Als u buff de vloer om de paar maanden zal schijnen. Constant gebruik en frequente reinigingen wil doffe glans, maar stoot zal de vloer weer zijn glans en een hardheid van het te beschermen tegen beschadiging te geven.

Voordat u vuur van de polijstmachine, vegen en dweilen van de vloer om ervoor te zorgen dat het schoon is. Elke vuildeeltjes die nog kan de vloer krassen als polijstmachine draait.

Breng een dun laagje wax over de vloer en laat ze drogen op een matte afwerking.

U kunt een polijstmachine te gebruiken om dit werk veel sneller als u een grote vloer. Begin langzaam in een hoek van de kamer en beweeg de machine heen en weer langs de vloer. Echter, als je een kleine kamer, met een zachte doek en een beetje elleboog vet zal een betere optie. Beweeg de doek in een cirkelvormige beweging tot de was wordt verwijderd.

Op dezelfde manier dat je de was verwijderd, gelden de boenwas. Verspreid wax op de vloer, een beetje in een tijd, en werken in een gestaag tempo van de ene hoek naar de andere. Wrijf de vloer in een cirkelvormige beweging totdat de vloer schijnt.