hoe cement kit om pourous cement toe te passen

Stap 1. Reinig het Cement

Stap 2. Ets het Cement

Stap 3. Breng de kit

Het aanbrengen van een afdichtmiddel cement kan helpen het oppervlak van het cement te beschermen. Om de beste resultaten te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u het goed toe te passen. Hier zijn de basisprincipes van hoe cement kit van toepassing op poreuze cement.

Begin met het oppervlak van het cement reinigen. U kunt elke stof of vuil niet op het oppervlak, zoals het zal worden verzegeld in zodra u de sealer toepassen. Je moet eerst het stof vegen van de vloer. Je zou dan willen overwegen dweilen van de vloer met water om ervoor te zorgen dat alle sporen van stof volledig worden verwijderd.

Nadat het cement droog is uit het dweilen, zal u wilt om het te etsen. U kunt een mengsel van azijn en water, of zoutzuur en water gebruiken. Etsen van het cement zal enige tractie leveren zodat de sealer effectiever zal zich houden aan de cement.

Laat de etsoplossing te drogen en dan kun je de sealer toepassen. Met behulp van een verfroller, rolt de sealer op de cement. Zorg ervoor dat u grondig te dekken van het oppervlak. Laat de sealer om te drogen en vervolgens een tweede laag toe te passen.