hoe chili mengen met een blender

Bereid uw Ingredients

De voorbereiding van de Spaanse pepers

Bereid de Blender

Met behulp van de Blender

Wat voor soort chili dat u het maken van een blender is een geweldig hulpmiddel om het proces op weg te helpen. Hoewel je misschien niet wilt dat elk ingrediënt van chili zet in de blender, een mooie sterke basis te maken, zal u wilt uw pepers, bonen, vlees en andere ingrediënten te selecteren voor het begin van het proces.

Voordat u begint met het koken geen groenten of rauwe bonen, grondig reinigen met koud water en een zachte plantaardige borstel. U kunt zelfs om de groenten te spuiten met een plantaardige reinigingsspray.

Hak de ingrediënten te mengen in hanteerbare stukken. Zorg ervoor dat u alle aangesloten stengels, zaden of andere ongewenste zaken verbonden om de ingrediënten te verwijderen. Het hakken van uw ingrediënten zal u helpen uw metingen te houden nauwkeuriger en helpen de blender uw voedsel volledig mengen. Als u mengen bonen met uw chili, wil je het recept voor zover ze koken om ervoor te zorgen dat ze zijn zacht genoeg om zich te mengen volgen.

In aanvulling op het hakken van de pepers en het voorbereiden van hen worden gemengd, zal u wilt om ze te plaatsen in een diepe pan en vul de pan met water. Laat het water aan de kook en laat de pepers te koken op middelhoog vuur. Blijf de pepers koken tot ze volledig zacht, maar niet al het water uit de pan te verwijderen, zoals u zult willen een beetje van de chili water in uw chili toe te voegen. Laat de pepers volledig afkoelen voordat ze toe te voegen aan uw blender.

Zorg ervoor dat u goed bij elkaar zet je blender voor gebruik, herinneren om het blad te installeren voordat u ingrediënten toe te voegen voor uw chili. Plug hem in en testen om ervoor te zorgen dat het werkt. Als u uw blender hebben gebruikt in een tijdje, zal u wilt wassen om ervoor te zorgen dat het schoon is, zodat u geen ongewenste bacteriën gemengd met je eten zal hebben. Zorg ervoor dat de blender volledig droog is voor gebruik.

Doe alle ingrediënten die je chili recept vereist in de blender. Voor het beste resultaat, maar je blender half vol, zodat de ingrediënten makkelijker samen te mengen vullen. Zodra alles is in de blender, meng de ingrediënten tot ze eruit zien als een fijne pasta, of meng ze naar uw wens. Smaak te testen het af en toe om ervoor te zorgen dat u zich op de righ spoor voor de smaak die u wenst.

De beste ingrediënten

Om de lekkerste zelfgemaakte recepten te krijgen, gebruik maken van de meest verse ingrediënten die je kunt vinden. Als je de markt van een lokale landbouwer, op zoek naar ingrediënten daar. Niet alleen zijn de groenten op deze markten meestal een beetje goedkoper, maar ook zijn ze ook frisser, smaken beter en zijn over het algemeen meer dan biologische groenten gekocht bij uw lokale supermarkt.

Bewaar uw Spaanse peper in de ijskast in een luchtdichte verpakking. Voor de lange termijn opslag, overweeg dan het bevriezen van grote hoeveelheden.