hoe de tong hechten aan een houten wagon

Stap 1 – Meet de Tong

Stap 2 – Make Some Holes

Stap 3 – Voeg Beugels

Stap 4 – Steek de Tong

Als u het bouwen van een houten wagen, dan is de meest ingewikkelde deel van uw vergadering kunnen de tong zijn. Dit is de handgreep die wordt gebruikt om de wagen rond te trekken en kan zeer gemakkelijk uit elkaar getrokken, aangezien er heel wat spanning en spanning op de tong. Met het oog op de tong van uw houten wagen goed te monteren, moet u precies berekenen hoe om het te hechten aan de voorzijde van de wagen zonder dat er al te veel problemen. Dit is niet erg moeilijk, en je moet in staat zijn om dit project af te ronden door het volgen van een paar eenvoudige stappen.

Met het oog op de tong correct te installeren op uw houten wagen, moet u ervoor zorgen dat u deze positie nauwkeurig te beginnen. Meet eerst de tong. Als u een Y-vormige tong, dan moet u de afstand tussen elk van de tanden te meten. Met een rechte tong, moet u de afstand tussen de ene kant van de tong en de andere te meten wanneer het in positie op de houten wagen. Maak een notitie van deze metingen.

Met behulp van de metingen die u hebt genomen van je tong, te markeren op de voorzijde van uw houten wagen waar u de tong te gaan. Je zou kunnen aansluiten op de as ondersteuning op de wagen, of u kunt ervoor kiezen om gewoon te installeren op de voorkant van de wagen. Zodra u hebt gemarkeerd waar de gaten moeten gaan, gebruik je boor om een ​​gat te maken. Deze gaten moeten evenwijdig zijn, zodat de tong in een rechte lijn worden geïnstalleerd.

U kunt nu de beugels. Als u het monteren van een Y-vormige tong, dan moet u 4 hoekbeugels, twee voor elk van de tanden op je tong. Gebruik uw boormachine om deze te installeren in de gepositioneerd gemarkeerd, met voldoende ruimte tussen de beugels voor de tanden om comfortabel te zitten. Als u gebruik maakt van een rechte tong, dan moet je 2 punthaken, met voldoende afstand tussen hen om ervoor te zorgen dat u het lichaam van de tong kan passen in het gat.

U kunt dan verder door het invoegen van de tong. Houd deze vast terwijl u lijn met de gaten in de top van de beugels. Met behulp van uw boor, voeg een schroef door elk gat in de beugels, totdat de tong stevig op zijn plaats gehouden. Je moet in staat zijn om te laten gaan van de tong nadat u de eerste paar schroeven hebt toegevoegd, maar je moet genoeg van deze toe te voegen aan de tong stevig bevestigd aan de wagen te houden. Zorg ervoor dat je genoeg schroeven in de wagen kant van de hoek tussen haakjes hebt geïnstalleerd, ook.