hoe een Victoriaans-pop huis te bouwen

Stap 1: Research, Design en Plan de Doll House

Stap 2: Het verwerven van de instrumenten en materialen

Stap 3: Snijd de Hout

Stap 4: Monteer de Stichting

Stap 5: The Doors en Windows

Stap 6: Schilderen

Stap 7: The Roof

Het bouwen van een Victoriaans poppenhuis is een relatief eenvoudige maar verleidelijke doe-het-zelf-project. De afgewerkte poppenhuis kan een puur decoratief doel dienen of het kan een dierbare speelgoed voor een klein meisje te worden. Victoriaanse poppenhuizen kan worden gebouwd volgens een basisontwerp dat heerste in het Victoriaanse tijdperk, maar u kunt creatief zijn en het gebruik van verschillende materialen in het proces ook. Een algemeen kenmerk van Victoriaanse poppenhuizen is de details, zowel in het interieur en exterieur onderdelen. Daarom kunt u artistieke en innovatief te zijn bij het ontwerpen en bouwen van zo’n poppenhuis.

Het is belangrijk om een ​​goed beeld van wat je op voorhand bouwen hebben. Dus, is het raadzaam dat u wat onderzoek te maken en te onderzoeken wat Victoriaanse poppenhuizen voorafgaand aan beginnen met het bouwen van uw eigen één. Als u niet in de gelegenheid om een ​​permanente Victoriaans huis studeren, surfen op het web, het onderzoeken van de stijl en het verkrijgen van een breder scala aan ideeën. Daarna, het opstellen van een plan en een lijst van de gereedschappen en materialen die u gaat gebruiken. Bepaal de afmeting en metingen in overeenstemming met het gebied dat u van plan om het poppenhuis te plaatsen. Zorg ervoor dat het weg is gelegen van het verkeer patronen om breuk te voorkomen.

Het verwerven van de gereedschappen en materialen die u worden gebruikt. Selecteer een houtsoort die relatief dun en makkelijk te snijden en vorm in kleine details als in zo’n klein project als een poppenhuis. Afgezien van hout vindt u ook gebruik maken van een aantal stijve kunststof en wat verf. Selecteer de kleuren goed en voor te bereiden genoeg materiaal afhankelijk van de afmetingen u bepaald.

Begin met het snijden van het hout om vorm te geven aan de hand van het poppenhuis. Een Victoriaans poppenhuis zal bestaan ​​uit twee verdiepingen. Vandaar dat je nodig hebt om de twee verdiepingen te scheiden en ook de partities te installeren om uit te maken van de kamers. Bovendien moet je de trappen te installeren en de nodige openingen voor alle deuren en ramen.

Zodra het buitenframe gereed Monteer het inwendige elementen die vooral de wanden van de kamers en de installatie van de trappen omvatten. Zorg ervoor dat u een goede kwaliteit hout lijm te gebruiken om alle onderdelen goed vast te stellen. Voor een veiliger inrichting u kunt wensen om sommige gebieden nagel in plaats van met behulp van houtlijm.

De plastic aan de deuren en ramen maken en zorgvuldig inpassen in de overeenkomstige openingen en spleten voorheen opgesteld hout. Zorgvuldig vast kleine dunne stukjes hout te maken uit ruiten in de ramen.

Tot slot zodra alle de montage klaar is kunt u ervoor kiezen om de pop huis te schilderen. Sommigen zelfs voor kiezen om de vloeren en plafonds verf in het huis. Anderen zelfs fix wallpapers.

Tenslotte installeert het dak op de top van het poppenhuis en je bent klaar.

Door het volgen van deze basisrichtlijnen u uw eigen Victoriaans poppenhuis gebouwd hebben. Vervolgens kunt u wat meer details, zoals meubels en stoffering om het nog aantrekkelijker en realistischer te maken.