hoe een wiel cilinder werkt in uw auto

Wat is de Wheel Cylinder?

Kan de cilinder hersteld worden?

Het wiel cilinder is een belangrijk onderdeel van uw remsysteem als je trommelremmen. Als u nog andere soorten van remsystemen, dan zul je ook een soortgelijke cilinder in uw auto, maar het zal niet precies hetzelfde als het wiel cilinder gebruikt door de trommelrem zijn. Dit is een essentieel onderdeel van het stoppen mechanisme van dit soort remmen, en als een van deze beschadigd raakt, moet u de hele drum vervangen, in plaats van simpelweg het nemen van het wiel cilinder en knallen in een nieuwe. Weten hoe dit apparaat werkt in uw auto is een belangrijk stuk van informatie die kan helpen u geld besparen bij de garage.

Het wiel cilinder is een kleine ronde vat, in plaats van als een kleine rum vat, dat een zuiger bevestigd aan beide uiteinden heeft, zodat het lijkt een beetje als een zwangere klassiek kolom. Elk van de zuigers zijn verbonden met de remschoen en de cilinder zelf is indirect verbonden met het rempedaal. Als dat pedaal wordt ingedrukt, vloeistof uit de remleiding beweegt in de wielremcilinder de cilinder wordt gevuld met vloeistof en de zuigers verder buiten gedrukt, weg van de remschoen komen en forceren de trommel raken. Dit zorgt ervoor dat de auto te remmen. Hoe harder het pedaal wordt ingedrukt, wordt het moeilijker de zuiger de remschoen te raken.

De cilinder is natuurlijk een zeer ingewikkeld onderdeel van machines, maar die essentieel is voor de goede remwerking van de auto. U kunt het geluk dat we een waarschuwing licht op uw auto u te vertellen van de cilinder mislukking, of u kunt de eerste merken dat uw wiel cilinder wordt beschadigd als u vindt dat u moet meer stevig druk op de rem om het te krijgen om te stoppen. Als dit probleem blijft na de rem show is verwijderd en vervangen, zul je moeten kijken naar het wiel cilinder en zien of dat is gebroken.

De cilinder kan worden verbroken, hetzij door losraken van de verbindingen op het rempedaal of verliezen een van de zuigers. Als de zuiger vuil is geworden na regelmatig gebruik, kan het niet terug in de cilinder te contracteren. Dit laat u met een remblok die in voortdurend contact met de remtrommel in bepaalde omstandigheden, al dan niet in op alle in andere contact. Je zal niet in staat zijn om de trommel zelf schoon te maken, en in plaats daarvan zal moeten ofwel te herbouwen of geheel vervangen van de cilinder.

Naast het feit dat doorbroken, kan de cilinder worden aangetast als gevolg van de voortdurende aanwezigheid van vloeistof in het systeem. De corrosie kan niet worden vastgesteld zodra het er is, maar u kunt ervoor zorgen dat je niet dit probleem te krijgen door bloeden uw remmen om zo vaak.