hoe een zink beschermende coating beschermt uw afrastering

Zink Plating vs verzinken

Cold Galvanizing

Zinc opofferingsanodes

Hoe Chain Link is verzinkt

Uitrusting

Kettingschakel hekken zijn een goedkope manier om eigendom te beschermen en met de juiste beschermende coating ze kan duren voor decennia. Bij het overwegen van het installeren van een hek, zullen de materialen die je kiest hoe goed het bepalen van uw afrastering leeftijden.

Zowel zink en gegalvaniseerde beschermende coatings gebruiken zink. Het verschil in de dikte van de coating. De dikte van een zinklaag is 3 micron. Gegalvaniseerde materialen gedompeld in gesmolten zink en de coating is typisch 50 micron. Een gegalvaniseerde omheining kan krassen of kan zijn blootgesteld randen, maar het zink in de coating zal nog steeds de bescherming van het hek. De reden hiervoor is dat er een stroom die wordt gegenereerd door de corrosieve elementen laten reageren met zink. Corrosie werkt op het zink in de bekleding in plaats van het metaal in het hek. Als een draad op de omheining wordt gesneden zal het zink een oxidatie laag over de snede gebied te ontwikkelen en deze beschermt tegen roest.

Als een hek toen al is geïnstalleerd een zinkprimer kunnen worden toegepast en dan kan het worden geschilderd. Deze primer wordt meestal aangeduid met “koud verzinken.” Schilder alleen al is een goede beschermer totdat het oppervlak is gebroken of water wordt via de randen. Dit vocht wordt het metaal corroderen. Het toepassen van een dunne laag van deze primer zal het hek te beschermen.

Anoden van deze soort zijn gebruikt door schepen en boten voor vele jaren. Op dezelfde wijze dat een gegalvaniseerde omheining wordt beschermd door de zinklaag, een zink anode de corrosieve elementen trekken. Het “offers” zich aan het metaal van het hek te beschermen. Zink anodes kunnen langs het hek worden geplaatst om bescherming toe te voegen roestvorming en corrosie.

Er zijn twee methoden van verzinken ketting-verbinding schermen. GAW (gegalvaniseerd na het weven), zoals de naam al aangeeft, betekent dat het staal eerst in ketting-verbinding panelen wordt geweven en vervolgens de coating wordt aangebracht. De andere methode is GBW (gegalvaniseerd vóór het weven). Elke staaldraad is verzinkt voordat het is verweven in chain link. Als de ketting wordt geweven of gelast kan het verbranden enkele van de zink verlaten gebieden die kwetsbaar zijn voor roest zijn. GAW dekt afgesneden uiteinden en gelast of geweven punten en verhoogt haar kracht. GAW is de meest voorkomende en meest duurzame.

Hek zijn ze voorzien van de moeren, bouten, poort hardware en andere hardware die wordt gebruikt om het hek te bouwen. Ook moet worden beschermd door verzinken. Niet alle fittingen deze coating en dus is het raadzaam te vragen over de coating. Indien een deel van het hek wordt aangetast zou kunnen veroorzaken roestvlekken op het gebied eromheen.

Bij het kiezen van een ketting-link hek overwegen hoe lang je verwachten dat het hek naar de laatste, de slijtage hij zal ontvangen, en uw budget om de perfecte oplossing voor uw afrastering behoeften.