hoe houten stoel wielen hechten

Stap 1 – Voorbereidingen voor Chair Casters installeren

Stap 2 – het maken van gaten voor uw Caster Stems

Stap 3 – Steek de Caster

Houten stoel wielen zijn meestal niet op stoelen wanneer u de stoelen te kopen. Als u wielen wilt, kan het nodig zijn om ze toe te voegen aan uw stoelen. Hier zijn een paar tips die moeten helpen bij het kiezen en bevestig ze.

Je eerste uitdaging zal zijn om het juiste type caster kopen. Je moet wielen met stengels die passen in de gaten heb je te maken in de bodem van je stoel been. Zorg ervoor dat uw boor en stengels zijn dezelfde diameter.

Met behulp van een boor en een beetje, dat is dezelfde diameter als je caster stam, boor een gat door de bodem van je stoel been en in het been. Zorg ervoor dat u voldoende hout naast elk gat om de kracht die op het been wordt gezet van de caster wanneer iemand zit op de stoel te ondersteunen.

Breng lijm aan de caster stam, steek de steel in het gat in de stoelpoot. Tik op de caster te zorgen dat deze stevig en stevig zitten in het gat. Dan veeg eventuele overtollige lijm, en wacht tot de lijm op te zetten.