hoe je bullnose bekleding toe te voegen rond een badkuip

Stap 1 – Het meten van de omgeving

Stap 2 – Het plaatsen van de tegels

Stap 3 – Het gebruik van Grout

Stap 4 – Afwerking Up

Als u wilt betegelen toevoegen rond uw bad, met behulp van bullnose trim op de randen is een geweldig idee. Bullnose tegels zijn perfect voor de rand van elke tegels als gevolg van hun verschillende gebogen vorm. Met bullnose tegels trim, zal uw tegels er netjes en afgewerkt. Wat volgt moet geven u alle informatie die u nodig hebt om deze bijzondere patroon van de tegels te installeren.

Om bullnose toe trimmen rond uw badkuip, zul je eerst moeten beslissen hoeveel gebied dat u wilt dekken met tegels. Terwijl je de optie om alleen een rij van bullnose tegels toe te voegen, kunt u ook wilt 1 of meer rijen wandtegels toe te voegen. Voordat u concrete plannen over hoeveel tegels te gebruiken, bepalen hoe hoog je de trim rond uw badkuip willen bereiken. Markeer deze plek met een potlood. Vervolgens meet de afstand tussen de bovenkant van uw bad en deze plek.

Plan hoeveel tegels je nodig hebt om deze plek te bereiken. Meet de hoogte van 1 van je bullnose tegels en 1 van uw wandtegels. Trek de hoogte van de bullnose tegel uit de totale hoogte die u wilt afleggen, dan erachter te komen hoeveel wandtegels je nodig hebt om de extra ruimte te dekken, rekening houdend met de 1/8-inch ruimtes laat je tussen de tegels voor grout .

Nu dat je hebt je stuwing gepland, kunt u beginnen met de lay-out van uw tegels. Ten eerste, gebruik je meetlint, niveau en potlood om af te bakenen een rechte horizontale lijn op de hoogte dat u hebt opgegeven. Zodra je dit hebt gedaan, plaatst afplaktape over de lijn.

Maak vervolgens een rechte verticale lijn in het gebied dat u zal tegel. Tegellijm de wand rond de basis van deze lijn, tegels voeg vervolgens overheen, kunststofleidingen spreaders te scheiden. Werk je weg omhoog de verticale lijn, met behulp van uw bullnose tegels als je de top bereiken.

Herhaal dit proces totdat u het hele gebied dat u wilt tegel hebben gedekt. Zodra je dit hebt gedaan, kun je de afplaktape van de muur te verwijderen, zodat er geen extra lijm te verwijderen.

Een dag wachten voordat u het proces van het gebruik van uw grout te beginnen. Meng het mortelpoeder volgens de instructies van de fabrikant. Gebruik een troffel aan de voeg aan de ruimten tussen de tegels, die je troffel op een 30 ° hoek met de wand. Tot slot, houd uw troffel loodrecht op de wand en het gebruiken om weg te schrapen overtollige specie.

Wacht 30 minuten en gebruik een vochtige spons te gaan over uw tegels om eventuele extra grout dat uw tegels een saaie uiterlijk kunnen geven te verwijderen. Eindelijk, na het laten van de mortel zitten voor 3 dagen, je moet het te dichten. Met een penseel een laag commercieel afdichtmiddel via droge mortel.