hoe je een betonnen tuinbank te bouwen

Stap 1 – Ontwerp de Bench

Stap 2 – Maak de Mold

Stap 3 – Grondverzet

Stap 4 – Het maken van de Concrete Bank van de Tuin

Het toevoegen van een plek om te zitten in je tuin kan zo simpel zijn als het toevoegen van een betonnen tuinbank zijn. Concrete staat de tand des tijds, maar het kopen van een betonnen tuinbank is duur. Het volgende artikel zal u laten zien hoe u uw eigen betonnen tuinbank te bouwen.

Gebruik de pen en papier tot de concrete tuinbank te trekken. Om het voor u gemakkelijk beginnen met een rechthoekige vorm om te gebruiken als een stoel en twee benen maken. Dit type van de bank ontbreekt complicatie die het eenvoudig maakt om te bouwen. Bepalen hoe lang u wilt dat de bank te zijn en hoe breed. De poten van de bank zal dezelfde breedte van de bank maar 1/2 tot 3/4 van de lengte van de werkbank.

Neem uw metingen om het huis verbetering centrum en de aankoop van de met melamine beklede spaanplaat. Veel van deze winkels zullen hout voor u snijden als een gratis service dus neem uw metingen met u en hen vragen om de platen te snijden. Als ze dat niet zullen doen neem het dan naar huis en doe het zelf.

Teken de afmetingen van elk stuk. U zult twee korte zijden, twee lange zijden en een bodem nodig hebben. De poten zijn op dezelfde manier ontworpen minus de bovenkant of onderkant. Center schilders tape over de lijnen en snijd de raad van bestuur door het centrum van de tape.

Spijker de stukjes in elkaar te boxen te vormen. De open gebieden zijn waarin het beton zal worden gegoten.

Bepalen waar de betonnen tuinbank wordt en meet de lengte van de betonnen tuinbank. Het belang van de afmetingen van de benen en dan graven ten minste 4 inch diep tussen de palen. Gebruik de sabotage aan het grondniveau in het gat en zorg ervoor dat het niveau door gebruik te maken van het niveau tool.

Meng het beton volgens de aanwijzingen op de zak. Meng het in de kruiwagen met behulp van de rake tot u de juiste consistentie te bereiken. Leg het been mallen in de gaten je gegraven en verwijder de inzet. Gebruik de rubberen hamer om de mallen tik op zijn plaats en het gebruik van het niveau om ervoor te zorgen elke kant goed waterpas. Een gat graven één aan iedere kant van elke etappe en hamer een 2×4 in elk gat. Zorg ervoor dat de platen zijn flush tegen de schimmel. Plaats de zitbank schimmel op de grond met de open ruimte aan de bovenkant. 2x4s toe te voegen op dezelfde manier als je deed voor de benen.

Langzaam giet beton in elke vorm een ​​voor een. Vul de vormpjes helemaal naar de top en gebruik een stuk hout weg te schrapen de overtollige. Gebruik de vlotter en troffel glad uit de bovenkant van het beton. Wacht enkele dagen Beton uitharden en harden. Verwijder de beugels en de mallen. Plaats de bank top op de top van de benen.