hoe je een dak boot hechten

Stap 1-Clean Pipe

Stap 2-Cut Dak Boot Grootte

Stap 3-Fit the Roof Boot

Stap 4-Houd u aan Pipe Vent

Als uw pijp vent is waardoor water aan de binnenkant van uw huis binnen te dringen, wilt u misschien een dak boot te installeren. Dak laarzen zijn ontworpen om een ​​waterdichte afdichting rond de diameter van beluchting maken. Dit zorgt ervoor dat water doorsijpelen in uw dak van de pijp vent. Er zijn een aantal manieren om een ​​dak opstarten en installatie. U kunt een nieuw knipperen met een ingebouwde boot te installeren. Echter, deze baan is zeer betrokken en vereist de verwijdering van gordelroos. De gemiddelde doe-het-zelver vindt de installatie van een schil en stok dak boot een veel eenvoudiger taak. Met een paar materialen uit uw lokale huis verbetering winkel kun je dak laarzen toe te voegen aan al uw pijp openingen.

De pijp die u van plan bent met het aanbrengen van het dak boot moet schoon en vrij van oude kalefateren, kit, en puin te zijn. Een 6-inch mes werkt meestal goed op het verharde materiaal te verwijderen. Het beste is om de extra tijd om de pijp schoon te nemen, omdat je wilt het dak boot naar een waterdichte afdichting vrij van gaten en scheuren te creëren. Besteed extra aandacht aan het gebied waar de boot zal worden geplaatst. Het is absoluut noodzakelijk dat dit gebied schoon en droog zijn, zodat de boot zorgt voor een strakke pasvorm.

De schil en stok dak boot is klaar om te gebruiken voor elke grootte beluchting. U zal hebben om het op maat gesneden. Ten eerste, moet u de diameter van uw pijp vent te meten. Zodra u een nauwkeurige meting, kunt u kijken op de top van de boot, voor een kleine gids. De gids zal u vertellen precies waar de boot te snijden. Het is zeer belangrijk dat u nauwkeurige metingen duren voordat u de boot te snijden, want als het eenmaal onnauwkeurig is gesneden moet u een nieuwe kopen en opnieuw beginnen.

Nu dat je de boot op maat gesneden, zal je nodig hebt om de boot te trekken over de buis. De onderkant van de boot moeten komen in papier. Op grond van dit artikel is er een lijm die de boot zal dichten aan de pijp.

In het pakket met de schil en stok dak boot, moet u een rol primer tape en een klem ring te vinden. Breng de primer tape de onderkant van de buis vent. Als er knippert op de basis, dient u te dekken dat ook. U wilt de tape uit te nemen ten minste 10 centimeter in alle richtingen.

Verwijder het papier uit de achterkant van het dak laars en druk het naar beneden om een ​​goede afdichting te creëren. Als u een siliconen roller bij de hand, kunt u het oppervlak van de boot te rollen met de roller om een ​​strakke pasvorm.

Nu de boot heeft gehecht aan het oppervlak, moet je naar beneden rollen van de bovenlip van de boot en breng mastiek een waterdichte afdichting langs de bovenkant van de schoen te creëren. Zodra de kit is aangebracht, klemmen de punt van de schoen met de verstelbare klemring.

Voor extra bescherming, veel professionele dakdekkers voeg een regen en reparatie kraag pijp ventilatieopeningen. Dit voegt een andere vorm van het binnendringen van water en helpt om uw nieuwe regenlaars in goede staat te houden ook.

Dat is het. De schil en stok dak boot is toegepast en zorgt ervoor dat uw pijp vent vrij van water binnendringen.