hoe je een fret kooi bouwen

Stap 1 – Plan de Kooi

Stap 2 – Snijd de Corrugated Plastic

Stap 3 – Score de Plastic

Stap 4 – Meet the Rabbit Wire

Stap 5 – Putting alles samen

Stap 6 – Inside Set Up

Een stevige fret kooi is essentieel voor het welzijn van uw fret. Fretten zijn natuurlijk ontsnappen kunstenaars, en het bouwen van een kooi kunnen ze niet uit te krijgen kan lastig zijn. Als je een kooi, dat is leuk voor de fret, met veel ruimte om te spelen en het nest te maken, zal je fret gelukkig blijven en veilig.

U zult genoeg ruimte in de kooi voor een kattenbak, broedgebied, voedsel en water gerechten, evenals een ruimte voor spel nodig. Veel mensen zullen kiezen om multilevel systemen kooi te maken. Voor een enkele fret moet de kooi minstens 3 zijn ‘lang en 2’ deep door 2 ‘hoog. Voeg een extra voet voor elke fret je in de kooi zal hebben.

Golfkarton plastic is populair voor fret kooien omdat het gemakkelijk is om mee te werken. Verlaging van deze zal niet meer dan een paar stevige schaar nodig. Snijd de kunststof tot het gewenste formaat wordt gebruikt voor de bodem en zijkanten van de kooi. U wilt toestaan ​​ongeveer 3 inch overlay wanneer u snijden. De zijkanten wordt gemaakt van zowel de gegolfde kunststof en konijn draad. Je moet 2 kanten van draad en 2 kanten van kunststof.

U zorgen voor voldoende overlapping op de kunststof voor de bodem van de kooi om alle afval dat wordt verstrooid vangen. Om dit te doen een mes om de extra plastic u linksaf wanneer u uw originele snede gemaakt scoren. Aangezien gegolfd plastic is makkelijk te snijden, wil je zorgen door het plastic helemaal niet te snijden. U bent alleen het maken zodat je deze kan buigen boven het creëren van een doos achtige vorm.

Meet het konijn draad en snijd het op maat op basis van uw plannen. Je zal uiteindelijk snijden 2 identieke stukken voor de voorkant en de achterkant, en een ander stuk van de bovenzijde van de kooi.

Begin het samenstellen van de fret kooi. Gebruik de draad banden om de draad vast te zetten. Het is een goed idee om overboord te gaan met de draad, zal dit een veiligere behuizing die is moeilijk voor de fret om te ontsnappen aan te maken. U kunt de vooraf gemaakte deur moet installeren aan de voorzijde van de kooi. U kunt ook clips of haken aan de deur zal gesloten blijven, maar voor u gemakkelijk te openen zijn.

Plaats uw metaal nest pan in de kooi. Plak er geen hangmatten of andere broedgebieden u hebt gemaakt. U kunt extra stukken van het plastic gesneden ramps of extra levels te creëren voor de fretten om te spelen. Voeg het speelgoed naar de kooi. Zodra je de kooi omhoog hebt ingesteld en zijn er zeker van dat er geen scherpe randen waar dan ook, bent u klaar om de fret kennismaken met hun nieuwe speelruimte.