hoe je een loods te bouwen

Het bouwen van een loods is niet zo moeilijk als zijn vaak gemaakt te zijn. Een beetje hard werken en hulp en vaak kunt u de klus te klaren in zo weinig als een dag. Maar voordat je begint zijn er een paar dingen die je moet weten en doen.

Stap 1 – Neem contact op met codes

Het belangrijkste ding om vast te stellen voordat u de eerste nagel nagel in uw nieuwe loods is wat zijn de gemeentelijke eisen voor het toevoegen van buiten gebouwen en loodsen. Sommige gebieden vereisen een vergunning voor iets groter dan een hondenhok en het laatste wat je wilt doen na het bouwen van uw nieuwe loods is scheuren naar beneden. Als je eenmaal hebt de administratieve rompslomp eisen afgewerkt je kunt aan de slag.

Stap 2 – Krijg een plan

Hebben een plan, of het nu uit een boek of degene die je hebt op uw eigen gelegd krijgen een en hou je eraan. Vasthouden aan een plan stelt u in staat om te meten en nauwkeurig in te schatten hoeveel materialen die u nodig hebt, wat uw volgende stap is en hoe u van plan op de voltooiing van het project. Het zwaarste werk is het papier werk, in het algemeen.

Stap 3 – Site Planning

Tegen de tijd dat je klaar bent om te bouwen moet u uw site hebt uitgezocht en uw materiaal klaar om te gaan. De eerste stap hier is cruciaal in een kwaliteit van het eindproduct; nivellering. Als uw vloer framing en gemalen dan niet zijn niveau alles anders zal worden van vierkant en niveau en kan leiden tot een ineenstorting.

Stap 4 – Vloeren

De vloer moet worden gemaakt van druk behandeld materiaal ter bescherming tegen vocht en is beter een klein beetje boven de grond of op een betonnen pad of stichting of zo eenvoudig als patio blokken. Hierdoor kan ofwel een reeds vlakke vloer of op zijn minst een solide plek om stekker uit naar uw schuur precies waterpas. Na het uit de grond zal ook weg te houden vocht uit je schuur verlenging van de levensduur.

Stap 5 – Framing en Haaks

Hoewel de meeste code staat voor twee voet op center, (wat betekent dat wanneer u uw meetlint te trekken van het einde van uw lay-out het midden van de tap of balk is precies twee voeten) 16 “op centrum voegt extra steun en kracht en helpt bij elk buigen van de multiplex van gewicht op het dak. Flooring lay-out is eenvoudig met slechts studs zijn er geen gaten voor ramen of deuren dus er is geen extra stukken of onderdelen gewoon balken. met de lay-out gedaan is het nu van belang dat uw vloer is vierkant. Er zijn twee snelle methoden om uw hoeken vierkant om een ​​perfecte schuur te verzekeren. Ten eerste, kunt u uw tape te trekken van diagonaal diagonale. Deze twee lange metingen moeten, op het einde, gelijk elkaar. Als ze niet dan neem je de slee hamer en tik op de lange meting naar de korte 1-4 gelijke hoeken te maken. u kunt ook de 3-4-5 driehoek gebruiken, deze meting is een iets eenvoudiger als je alleen bent. Eerst meten van de ene hoek drie voeten en dan uit dezelfde hoek maatregel vier poten en een merk. De afstand van uw drie voet merk je vier voet merk moet gelijk zijn aan vijf voet, zo niet de hoeken opnieuw met een slee te passen. De muren zijn gebouwd op dezelfde manier het houden van uw lay-out op het centrum en alles in het kwadraat. Zoals u het frame uit voor ramen en deuren zorg ervoor zetten headers van ten minste 2x6s met een stuk triplex ingeklemd tussen hen, om hen uit te pakken om 3,5 inch. Dit geeft steun aan het dak, waar gaten zal groter zijn dan zestien of twee voeten modelafhankelijk.

Stap 6 – Rafter Cutting

Wanneer je naar het dak framing, snijd een sjabloon die bij je past hoe je het wilt en knip dan de rest van je rafters ervan (of schuur-stijl, een ingelijst, of een andere variëteit). Dit haalt het giswerk en de herwaardering van de dakspanten. Ook wanneer u een vogel mond (de V-inkeping die het mogelijk maakt het spant te rusten op de muur) proberen te sluiten met een cirkelzaag te snijden en dan eindigen met een handzaag te snijden. Vaak vogel monden zijn meer dan gesneden voor snelheid, maar die weg kan nemen van de kracht in het spant.

Stap 7 – omhullingen

Als er een situatie waarin een tweede rij ofwel op het dak of aan de muur spreiden uw multiplex lange naden heffen en de kracht toe. Ook bij het aantrekken mantel op het dak controle om te zien of “H” clips worden aanbevolen. Deze clips ruimte het multiplex.

Stap 8 – Siding en Roofing

Als je je eerste rij start van de race het leven is eenvoudig, zorg ervoor dat u een niveau lijn uit te gaan van en controleer regelmatig als u doorgaat. En altijd vasthouden aan aanbevelingen van de fabrikant om een ​​goede installatie te verzekeren en om de garantie te behouden.

Stap 9 – Afwerking Up

Installeer een specifieke hangers (dat wil zeggen .: Joist hangers, spant hangers of hoek tussen haakjes). Zorg ervoor dat alle blootgesteld hout is geschilderd of verpakt in aluminium. Als u bekwaam bent uitvoeren van uw electircal bedrading of raadpleeg een professional. Eindig uw interieur te proeven en te genieten.