hoe je een metalen dek reling bouwen

Stap 1 – Controleer Building Codes

Stap 2 – Ontwerp de leuningen

Stap 2 – Kies Railings

Stap 3 – Meet en Mark

Stap 4 – Bereid de Parts

Stap 5 – Pre-Drill Pilot Holes

Stap 6 – Installeer de berichten

Stap 7 – Plaats de balusters

Stap 8 – Voeg de Top Railing

Stap 9 – Voeg bericht Tops

Een metalen reling is een duurzame en aantrekkelijke optie voor je deck. Sommige metalen dek relingen hebben metalen balusters en hout top leuningen. Er zijn ook relingen volledig gemaakt van metaal.

Voor het toevoegen van een dek of de relingen contact op met uw lokale bouwverordening handhaving kantoor te zien wat de eisen zijn en als je een vergunning nodig heeft. Zij kunnen rail hoogte of ruimte tussen de balusters voor de veiligheid op te geven.

Neem zorgvuldige metingen en de lay-out van een plan voor de leuningen. Let op waar je berichten nodig hebt en als die er zijn stappen betrokken. Zorg ervoor dat als je een kit koopt zal het werk voor je deck. Bereken het aantal van elk onderdeel dat u nodig heeft en de afmetingen van elk stuk.

Metalen dek relingen kan worden samengesteld uit afzonderlijke componenten, maar de meeste vaak worden gekocht als een kit met de leuningen en hulpstukken inbegrepen. Aluminium balustrades zijn gemakkelijk te snijden met een zaag, maar smeedijzeren hekwerken zijn gemaakt in panelen voor eenvoudige installatie. Metalen leuningen kan ook worden gemaakt van koper, brons of staal.

Neem het potlood en meet en markeer de positie van de reling berichten en balusters op het dek verdieping, waar ze zullen worden geïnstalleerd.

Verwijzend naar uw plan uitgesneden alle stukken voor de leuningen. Als u gebruik maakt van een pre-en-klare systeem tel dan alle onderdelen om zeker te zijn heb je het juiste aantal van elk.

Boor gaten voor alle bevestigingen die in het dek gaan. Voor alle hardware die aan de dekvloer zet het neer op het dek en markeer de gaten te worden voorgeboord voor de bevestigingen.

Zet uw eerste bericht in de plaats die u op het dek gemarkeerd. Niveau van de post en shim indien nodig om het niveau te maken. Nu zet de schroeven in de voetplaat en zet ze vast. Installeer de resterende posten op dezelfde manier, en zorg ervoor dat elk niveau.

Als u de installatie van panelen metalen balusters dan passen ze aan de palen en zet ze vast met de bevestigingen verstrekt. Anders monteren van de balusters met de onderlat en zet samen het creëren van een panel. Bevestig het paneel aan de palen.

Nu past de bovenkant railing over de staanders en zorg ervoor dat ze goed passen. Gebruik een niveau om zeker te zijn is het horizontaal.

Als u van plan bent met inbegrip van decoratieve tops voor de posten voeg ze dan nu. Er zijn zelfs verlichte toppers beschikbaar.

Een metalen reling zal jaren duren en stijl toe te voegen aan uw outdoor leefruimte. Het installeren van het zelf geeft je opscheppen voor de komende jaren ook.