hoe je een schuurtje dak te bouwen

Step One – Bepaal de toonhoogte van het Dak

Stap twee – Insert Rafters

Stap drie – Fascias

Stap Vier – Membranen

Stap vijf – Vilt Covering

Stap Zes – Seal Naden

Bouwen aan een outdoor schuur is de meest effectieve manier om extra ruimte voor het opslaan van een verscheidenheid van tuingereedschap. dak Een schuurtje wordt meestal gemaakt van metaal of gevoeld en is een gemakkelijke taak te voltooien als een doe-project.

De toonhoogte van het dak is belangrijk omdat het voorziet in een manier voor oppervlakte regenwater te lopen vanaf het. Als een plat dak of schuur dak stijl wordt gebruikt, de minimale afstand dat het dak kan worden is 3 inch, hoewel deze hogere afhankelijk van de sneeuwcondities en weersomstandigheden kunnen zijn. De dakhelling wordt bepaald door de hoogte van de bodem van de stal constructie aan de bovenzijde van de wand aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Plaats balken op zijn plaats voor het aanbrengen van het dak. De balken moeten een voet langer dan de totale lengte van het gebouw aan elk uiteinde van de schuur zijn. Bijvoorbeeld, als de lengte van het dak 8ft dan de balken moeten 10ft lang. Gebruik een framing vierkant af te bakenen waar de uitsparingen zal moeten worden en gesneden in de nok met een ijzerzaag om ervoor te zorgen dat ze goed passen in de muren van de schuur constructie. Zet de balken op zijn plaats en zorg ervoor dat ze gelijkmatig gespreid.

Fix boeiboorden tot de nok, zal de planken moeten dezelfde lengte als de spanten zijn en moet de breedte van de spanten plus de ruimte afstand zijn. Bijvoorbeeld, als de spanten zijn 8 inches breed en 8 zijn geplaatst naast elkaar dan de gevellijsten moet 16 duim breed. Het dient bij voorkeur bereiken vanaf het centrum van een spant naar de volgende.

Een hulpmiddelloods niet noodzakelijkerwijs de toepassing van een beschermend membraan onder het dak nodig. Echter, als vilt wezen als de dakbedekking gebruik dan een lichtgewicht membraan zoals polyethyleen en ervoor zorgen dat het iets overhangt het dakoppervlak. Doe het niet binden tot de nok toe omdat dit de schuur om te bewegen zonder beschadiging van het dak zal toestaan.

Bij de toepassing van het vilt dakbedekking, ervoor zorgen dat het hangt de schuur dak met ongeveer twee duim, omdat dit zal regenwater drainage aan te moedigen. Het vilt moet strak over de schuur de bouw, maar niet worden getrokken te strak, omdat dit zal leiden tot het scheuren. Tack het vilt op zijn plaats en wanneer het hele dak is bedekt, gebruik nagels om het te beveiligen.

Gebruik dak cement aan een verticale overlapping te hechten in het vilt. Wanneer dan dak is voltooid, verf over het vilt en de nagel hoofden met een laag dakbedekking verf een extra middel om bescherming tegen slechte weersomstandigheden te bieden.