hoe je een spiegel rug toe te voegen aan een servieskast

Stap 1 – Bereid de Surface

Stap 2 – Voorbereiding van de Comités van de Spiegel

Stap 3 – Installeer de Mirror Panels

Stap 4 – Afwerking

Een servieskast is een mooie manier om uw speciale glaswerk en serviesgoed te geven. Ze zijn zowel functioneel als esthetisch een lust voor het oog. Als je de perfecte servieskast voor uw behoeften hebt gevonden dan kijk je hele huis kan transformeren in klassieke uitstraling. Zelfs als je de perfecte servieskast kunt u vinden dat het ontbreekt in een paar kwaliteiten die het gewoon de juiste keuze voor uw behoeften en wensen zal maken. Spiegels zijn een geweldige verbetering ten opzichte van een servieskast, waardoor het licht te reflecteren door middel van uw kostbare erfstukken en fleuren de manier waarop uw gasten zien schatten. U kunt uw eigen spiegels te installeren in de achterwand van uw servieskast met een paar materialen en gereedschappen.

Verwijder alle items uit de schappen in de servieskast. Verwijder de planken. Het gebruik van een niet-wax oppervlaktereiniger, spuiten in het gebied dat u zal de installatie van de spiegels. Zorg ervoor dat u geen stof te verwijderen, of pluizen die kunnen worden op het om een ​​goed contact van de lijm van de spiegels te waarborgen. Nadat u grondig het oppervlak schoon te maken en je bent ervan overtuigd is er niets meer om de hechting hinderen, spoel dan de spons en gebruik van schoon water af te spoelen eventuele resten van de stofzuiger. Deze kunnen twee of meer vegen van het oppervlak treffen opdat de stofzuiger wordt afgespoeld. Volledig laten drogen. Meet de omgeving vindt u de spiegels te installeren.

Nadat je de oppervlakte wordt u afdekken met de spiegel panelen kennen, trekken uit de ontwerpplannen op ruitjespapier op schaal. Deze manier zal u weten hoeveel spiegel panelen je nodig hebt en hoeveel je zal moeten snijden. Plaats geen gesneden spiegelpanelen in minder opvallende locaties, bijvoorbeeld de randen van de spiegel gebied, of in een aantrekkelijk patroon dat het uiterlijk van de gespiegelde panelen verbetert. Het dragen van veiligheid items, snijd de spiegel panelen die u nodig heeft om te snijden en lay-out van het patroon van de spiegel panelen op een tafel en opnieuw te meten de lay-out om een ​​goede pasvorm in de servieskast waarborgen.

Trek je handschoenen en een veiligheidsbril. Één paneel tegelijk, verwijder het steunelement 1/4 van de weg en stel het paneel in zijn nieuwe locatie in de kast. aandrukken om de kleefstof hechten aan het oppervlak. Trek de papieren achterkant af, terwijl het indrukken van de backing. Herhaal dit proces in rijen tot je elk van de spiegel panelen geïnstalleerd. Zoals u elke extra spiegel panel hechten er zeker van te stevig kont het op tegen de reeds bevestigd aan een goede pasvorm en een mooie afwerking bieden panelen.

Zodra alle de spiegel panelen worden geïnstalleerd gebruik het glas schoner en pluisvrije doek om vingerafdrukken of stof van de spiegel panelen schoon te maken. Vervang de schappen in de servieskast en opnieuw weergeven van uw herinneringen.