hoe je een thema cadeau mand te regelen

Gift Themed Baskets

Wat je nodig hebt

Hoe maak je een Gift Basket Schik

Een thema cadeau mand kan een perfect cadeau voor zowat iedereen. Met zoveel opties beschikbaar, de enige echte beperking is uw fantasie of budget. Holiday thema geschenkmanden zijn altijd populair, terwijl nieuwigheid geschenkmanden grote gepersonaliseerde gift voor iemand met een bepaalde hobby of interesse kunnen zijn. Bloemisten en andere cadeau mand makers kunnen exorbitant hoge prijzen rekenen voor geschenkmanden, maar waarom betalen als je er zelf een, dat is specifiek afgestemd op de persoon die u deze geven aan kan maken.

Er zijn zo veel mogelijkheden bij het maken van een cadeau mand. Hoewel het grootste deel van geschenkmanden zijn onder andere snoep en koekjes, zijn er ook vele andere soorten van geschenkmanden te overwegen. Een populair thema voor de rest vrouwelijke geschenkmanden is een spa of bad geschenkmand met diverse leuke badproducten en andere ontspanningstechnieken verbeteringen, zoals essentiële oliën en kaarsen. Voor mannen, een populair thema is een film / snack combo geschenkmand met een paar dvd’s, magnetron popcorn en snoep.

Voor iemand die houdt van te koken of over een bepaalde keuken, een thema cadeau mand maakt een goede keuze. Overweeg een Italiaanse keuken of de Aziatische keuken geschenkmand dat compleet met sausen en noedels en andere ingrediënten die nodig zijn om een ​​paar verschillende gerechten te maken komt. Baby cadeau manden zijn ook populair voor nieuwe moeders en omvatten meestal een assortiment van babybadje producten of zelfs babykleding.

Buiten de werkelijke inhoud van het geschenk mand, vindt u een aantal benodigdheden om uw thema cadeau mand te bouwen. Eerst moet je een mandje nodig. Probeer om iets te krijgen met een handvat als je zal het vervoer van de mand, maar anders, wil je een zonder te krijgen, want het kan nemen kostbare ruimte. Zorg ervoor om te beginnen met het formuleren van een idee van wat je wilt in de mand te nemen, zodat u een van de juiste grootte die past alle ingrediënten die je hebt gepland te krijgen.

U vindt er ook lint, schuim bloemist of een ander vergelijkbaar product en een groot stuk van cellofaan nodig hebt om uw cadeau mand te verpakken.

Je zult eerst schuim van de bloemist en plaats een stuk in de mand die u zal toestaan ​​om het faillissement van de centrale punten in de mand voor een betere weergave. Als u alle items die te groot om te passen met het schuim zijn, weggesneden op het schuim in de juiste gebied met een scherp mes, zodat u het item kunt invoegen.

Plaats alle items in de mand. Als de mand heeft een front, zal u alle items uit de kortste in de voorkant naar hoogste in de rug te regelen. Als uw mandje heeft geen aangewezen voorzijde, kunt u regelen van de items in een piramide, zodat elke kant heeft iets om naar te kijken, of u kunt een kant te gebruiken als de voorkant en de objecten uit kortste bouwen langste selecteren. Als je de piramide ontwerp te gebruiken, zet het hoogste punt in het midden en bouwen van daar. De piramide ontwerp is een leuke manier om een ​​mand te ontwerpen, omdat het grote vanuit welke hoek het wordt geopend zal zien.

Beëindig de korf door het op een vel cellofaan, verzamelen samen op de top van de korf en te koppelen met een lint.

Het is heel gemakkelijk om een ​​thema cadeau mand aanpassen voor de belangen van de ontvanger. U kunt al hun favoriete dingen op te nemen in een mooie geschenkdoos. Ontdek de ideeën en het creëren van een thema geschenk zelf mand voor veel goedkoper dan je kunt kopen in een winkel.